Zahtjev za dopuštanje rada tržnicama!

Zahtjevamo da se dopusti rad svim tržnicama na malo u Hrvatskoj koje mogu osigurati potrebne uvjete za nesmetan rad prema uputama i mjerama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite. Svjesni da je suzbijate širenje
epidemije COVID-19 primarna zadaća predlažemo da se otvore tržnice po točno određenim propisima koji vrijede i za trgovačke lance.
Osim već navedenih mjera poput dva metra razmaka između kupaca, dezinfekcije ruku na ulazu itd. predlažemo da razmotrite sve moguće opcije pa čak i da se smanji broj prodavača rotacijom prodavača na tržnicama prema danima, da svaki prodavač može prodavati na jednoj klupi, da se na tržnicu pušta manji broj kupaca u isto vrijeme itd.
Osim važnosti same opskrbe stanovništva s našom, lokalno uzgojenom hranom s hrvatskih njiva, tržnice morate otvoriti i zbog očuvanja tisuća Obilteljsko poljoprivrednih gospodarstava kojima prijeti propast i zbog čije propasti bi se na burzi rada moglo naći novih 20.000 nezaposlenih radnika kao i zbog funkcioniranja samih tržnica.
Ako mogu trgovački centri, mogu i hrvatske tržnice!

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Filip Pjerobon da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook