UKIDANJE ODLUKE O NAPLATI PARKIRALIŠTA U NOVOM JELKOVCU

Kontaktirajte pokretača peticije

Papirnata peticija

2016-10-23 22:58:16

Poštovani potpisnici peticije, u ponedjeljak 24. listopada od 16 do 18h možete potpisati papirnatu verziju peticije u kojoj će biti naveden OIB. To ste već mogli napraviti kod svojih  predstavnika  suvlasnika,  a ako netko nije uspio mome doći ispred knjižnice Jelkovec od 16 - 18h i potpisati. Važno je da ovo napravimo kako bi bilo po zakonu. Vaše potpise ćemo staviti ispod predstavke gradonačelniku i skupštini Grada Zagreba. Lijep pozdrav i vidimo se. 


Stipe Jolić

ZAMOLBA

2016-09-08 13:56:22

Molim sve potpisnike peticije da se još jednom angažiraju da se skupi još malo potpisa. Uskoro ću zaključati peticiju, potpise isprintati i dostaviti gradskim vlastima. Stoga ovog vikenda angažirajte svoje prijatelje i susjede, neka potpiše više punoljetnih ukućana.

 

Koristimo ovu prigodu još jednom pozvati Vas na sastanak u petak 9. 9. 2016. kod knjižnice u 17 sati. Dobro bi bilo da se skupi što više zainteresiranih i da čujemo različita mišljenja.

 

Hvala na suradnji.


Stipe Jolić



Podijelite ovu peticiju

Pomozite da ova peticija dosegne više potpisa.

Kako promovirati peticiju?

  • Podijelite peticiju na svome zidu na Facebooku i u grupama povezanima s temom vaše peticije.
  • Kontaktirajte svoje prijatelje
    1. Napišite poruku u kojoj objašnjavate zbog čega ste potpisali ovu peticiju, budući da je veća vjerojatnost da će ljudi potpisati ukoliko razumiju važnost teme.
    2. Kopirajte i zalijepite web adresu peticije u svoju poruku.
    3. Pošaljite poruku koristeći e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.