Izvanrednistudenti

Kontaktirajte pokretača peticije

Studentski izbori

2019-03-22 10:54:20

Poštovani potpisnici ove peticije,

Ovom prilikom pozivam vas da izađete na izbore za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu koji će se održati 26. i 27.ožujka od 8 do 20 sati. Ukratko vam želim predstaviti Sveučilišnu listu Zajedno na kojoj i sam izlazim kao jedan od kandidata.

Dolazim iz Svete Nedelje te sam izvanredni student 3. godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Pokrenuo sam ovu peticiju 2017. s ciljem omogućavanja rada izvanrednim studentima putem student servisa te danas više od 44.000 izvanrednih studenata diljem Lijepe naše dobilo je tu mogućnost kroz donošenje Zakona o obavljanju studentskih poslova.

Sveučilišna lista Zajedno se sastoji od 16 kandidatkinja i kandidata, a također ju podržava 16 studentskih udruga.  Na sljedećoj poveznici možete pročitati program Sveučilišne liste Zajedno: https://zajedno2019.com/program-2/ . Ukoliko vam se sviđa program, možete nas podržati na izborima na način da zaokružite 16 rednih brojeva ispred 16 imena uz koja piše "16 udruga". Svatko od vas glasa na fakultetu na kojem studira uz predočenje X-ice ili indeksa. Odvojite svoje 2 minute i u sljedeće 2 godine borba za vaša prava bit će naš posao! #zajedno #promjene

 

Srdačan pozdrav,

 

Marko Leskovar


Marko LeskovarPodijelite ovu peticiju

Help this petition to reach more signatures.
Facebook