Brži internet na području općine Legrada

Kao korisnici mobilnih i fiksnih usluga sa područja Općine Legrad iz mjesta Kutnjak, Antolovec,Zablatje, Mali otok, Veliki otok, Selnica,Legrad I Šoderica.Ovim putem želimo izraziti svoje nezadovoljstvo uslugom; slanja i primanja poziva, slanja i primanja poruka te fiksnih i mobilnih internet usluga T-MOBILE, T-COM, TELE 2, VIP HR, TOMATO.

Posebno se odnosi na žični internet Tcom. Bazna stanica se nalazi u Kuzmincu što nije kvalitetno riješenje za okolna mjesta koja su udaljena pre daleko od centrale pa je po tvrdnjama tcoma brzina interneta zato ispod ugovorene minimalne brzine.

Plaćamo svi zajedno usluge koje nemamo.

Peticijom tražimo da se poboljša signal mobilnih kao i fiksnih usluga jer trenutna je situacija da nemamo u opće signal. Želimo apelirati operatore fiksnih i mobilnih usluga da izgrade baznu stanicu kako bi se po mjestima poboljšala kvaliteta svih usluga.

Kada skupimo dovoljan broj potpisa, šaljemo peticiju operatorima mobilnih i fiksnih usluga. Pokažimo svi zajedništvoPotpišite i dijelite peticiju. Takoder potvrdite potpise s linkom koji ste dobili na mail.


Davorin Hraščanec    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Davorin Hraščanec da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook