ŽELIMO DA NE MORAMO PLAĆATI REŽIJE I POREZ!


  1. Photo_1584727485674.png

 

Dragi Hrvati, molim vas da potpišete ovu peticiju i da ju podjelite dalje! Zadesilo nas je jako teško doba, većina nas je sada bez posla, gotovo pola Hrvatske! Ovim putem ćemo zajedno dići glas i naš zahtjev je da nas barem ovaj i idući mjesec poštede režija i poreza! Većina radi u Sloveniji, Austriji ili u Njemačkoj, te su sada doma u samoizolaciji! Vjerujem da smo za sada svi napunili hladnjake ali kako ćemo platiti struju, vodu i kredite?

Neki od nas su dobili otkaz i ne znaju kako će živjeti! Ljudi ušli smo u teško stanje, DIJELITE DALJE! NEKA OVO VIDI I PLENKOVIĆ I MILANOVIĆ, poduzmite nešto. Italija je svojim ljudima to osigurala, dajte i vi nama! Bit će nam lakše!

POTPIŠI PETICIJU I DIJELI DALJE!

ZA SVE INFORMACIJE MOĆI ĆETE VIDJETI NA FACEBOOK STRANICI - https://www.facebook.com/Korona-Virus-Hrvatska-pomo%C4%87-i-podr%C5%A1ka-112694017029356/

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Dario da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...