ŽELIMO DA NE MORAMO PLAĆATI REŽIJE I POREZ!


  1. Photo_1584727485674.png

 

Dragi Hrvati, molim vas da potpišete ovu peticiju i da ju podjelite dalje! Zadesilo nas je jako teško doba, većina nas je sada bez posla, gotovo pola Hrvatske! Ovim putem ćemo zajedno dići glas i naš zahtjev je da nas barem ovaj i idući mjesec poštede režija i poreza! Većina radi u Sloveniji, Austriji ili u Njemačkoj, te su sada doma u samoizolaciji! Vjerujem da smo za sada svi napunili hladnjake ali kako ćemo platiti struju, vodu i kredite?

Neki od nas su dobili otkaz i ne znaju kako će živjeti! Ljudi ušli smo u teško stanje, DIJELITE DALJE! NEKA OVO VIDI I PLENKOVIĆ I MILANOVIĆ, poduzmite nešto. Italija je svojim ljudima to osigurala, dajte i vi nama! Bit će nam lakše!

POTPIŠI PETICIJU I DIJELI DALJE!

ZA SVE INFORMACIJE MOĆI ĆETE VIDJETI NA FACEBOOK STRANICI - https://www.facebook.com/Korona-Virus-Hrvatska-pomo%C4%87-i-podr%C5%A1ka-112694017029356/

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Dario to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook