Dječji vrtic na području Općine Brckovljani

Kontaktirajte pokretača peticije

Ova tema rasprave je automatski kreirana od peticije Dječji vrtic na području Općine Brckovljani.


Gost

#1

2015-05-27 21:30

Konacno i to pokrenuto. Bravo.

Gost

#2

2015-05-28 08:02

Zbog toga sto nema vrtica a privatni su jednostavno preskupi da bi mogli odvojit roditelji od svoji placa. I jako je potreban

Gost

#3

2015-05-28 10:05

hvalevrijedna akcija i podržavam kao i svaku slijedeću kojom će se javni novac ulagati u javne i opće potrebe građana i razvoj društva. privatnom sektoru želim uspjeh, ali bez izvlačenja javnih sredstava kako bi istinski bili samostalni i privatni.

Gost

#4

2015-05-28 13:36

Losi uvjeti u sadasnjem vrticu,malo teta koje se stalno izmjejjuju,neangaziranost osoblja u pripremanju priredbi radionica roditeljskih sastanaka izleta i odlazaka izvan objekta,previsoka cijena programa s obzirom na kvalitetu rada,manjak prostora te materijala za rad,slaba promocija vrtica te uspjeha djece,neukljucenost i nesudjelovanje u aktivnostima u organizaciji lokalne zajednice...imam jos svasta za nabrojati ali mislim da je i ovo previse

Gost

#5

2015-05-28 13:47

Ne trebam komentirati. Gotovo je sve rečeno u prethodnim komentarima. Kratko cu samo konstatirati da se radi po programui u uvjetima koje smatram neadekvatnim vremenu u kojem zivimo. Neću uopće navoditi kako mi nije jasno kako objekt dobiva dozvolu za rad,obzirom na poziciju u kojoj se nalazi, unutrašnje uređenje i tome slično.

Gost

#6

2015-05-28 16:17

Zato jer sam bila korisnik jedinog vrtica u opcini. Ima monopol i moze manipulirati roditeljima jer oni nemaju druge opcije. Tome treba stati na kraj jer nasa djeca nisu kvalitetno zbrinuta, a konkurencija ce zapitati sadasnji vrtic o kvaliteti usluge.

Gost

#7

2015-05-28 19:30

Zato sto je prisutan manjak vrtića na podrucju Dugog Sela i okolice i trenutno je u svakom vrtiću prevelik broj djece po odgojitelju


Gost

#8

2015-05-29 07:03

E bas mi je drago sto se ovo dogada i u Brckovljanima. Bilo je i vrijeme da se doticnoj "gospođi" stane na kraj. Kopcevec se isto pobunio,njima zeli zatvorit vrtic i djecu preseliti u Lukarisce i prijeti roditeljima sa izbacivanjem djece ako se bune i potpisu peticiju!


Gost

#9

2015-05-29 08:56

osvrt na komentar #8
Gospođa ne može i ne smije nikoga izbaciti, a sama je najavila preseljenje iz Kopčevca, tako da ne vidim niti jedan razlog zašto bi ju naša peticija trebala strašiti.
Neka ona slobodno otvori najveći, najljepši i najluksuzniji vrtić na svijetu, ali ja u 21. stoljeću želim imati pravo na izbor
i jednake uvijete za sve, pogotovo za moju djecu!
Dosta je bilo toga da smo mi, a samim time i naša djeca, u Kopčevcu ili u Brckovljanima, građani drugog reda!


Gost

#10

2015-05-29 21:14

vi barem u kopcevcu imate nekakve  "nade"  za gradski vrtic. a nama u brckovljanima ne preostaje nista osim doticne


Gost

#11

2015-06-01 08:37

Mislim da Brckvljani imaju šanse da općina otvori svoj svrtić, prostor u kojem dotična "obavalja" tu djelatnost je u vlasništv općine. I G. Funtek je, koiko ja znam, uvjek slušao svoje mještane. Isprintajte peticiju, orbanizirajte se, i stanite pred vrata konzuma i vucite ljude za rukav da ju potpišu. 


Gost

#12

2015-06-01 08:41

U kopčevcu smo se organizirali, imamo postavljene peticije u više lokala i na ključnim mjestima u gradu i mame obilaze kuće sa peticijom.....samo preko neta neće dobiti na veličini koja je potreban za naše vlasti. Bitno je da se svi skupa pobunimo i pokažemo da nismo zadovoljni sa dotičnom i da je dosta iskorištavanja ljudi i situacije u kojoj se grad i općina nalaze!!!!!

Gabriel

#13 Re:

2015-06-01 10:32

#12: -  

 Evo da se prikljucim temi, ne mogu naci gumbic za komentar, pa molim da se ne ljutite ako moje misljenje zavrsi pod komentarom necije objave. Koliko sam proguglao, "doticna"=Karmen Pavlic, a oba vrtica koje spominjete su DV DIDI. Moje dijete je trenutno u jednom od gradskih vrtica gdje vec godinama radimo razne peticije, medutim svakom peticijom smo si samo pogorsali situaciju. Npr, trazili smo novo igraliste i povecanje subvencije. Dobili smo i jedno i drugo, s time da je i povecanjem subvencije, povecana i ekonomska cijena vrtica za cijenu igralista kroz 5god, tako da se moje dijete spusta po najnovijem toboganu za samo 150kn vise, mjesecno.

U blizini nam je otvoren nedavno privatni vrtic, koji naspram dosadasnjeg izgleda obecavajuce, medutim nismo imali srece upisati se u njega zbog velikog upisa djece i liste cekanja. Zelim samo naglasiti, kako je nekima od nas koji bitku vodimo sa gradom, gdje nema adekvatnih roditeljskih sastanaka, a probleme koje naglasimo, na kraju i platimo. Vrtica ce uvijek biti premalo, a zamislite se u moju poziciju, kada Brckovljana i Kopcevca uopce nebi bilo. Otvarate peticije i komentare, umjesto da zatrazite roditeljski sastanak, ako treba svaki tjedan, i zajedno sa "doticnom" rijesite probleme. I sam sam privatnik, nekad mi posao ide super, a nekad "steka". Kako god, uvijek sam radio kvalitetno, sto mislim za svakog privatnika. Mozda vam je "doticna" isto upala u neku rupu iz koje trazi izlaz, ali sumnjam da se to odrazilo na kvalitetu odgoja. Hvala svima koji ste uspijeli procitat moj komentar. Svaki problem ima rjesenje ako mu se direktno pristupi.

Ugodan dan svima,

Bamby


Gost

#14

2015-06-01 12:14

Bamby, hvala na komentaru i savjetu. Pokušat ćemo još puno puta razgovarati! Nažalost ostane sve na razgovoru i odgađanju problema. Prolaze generacije djece a osnovni uvjeti još nisu zadovoljeni. Pedagoški standard....


Gost

#15

2015-06-09 12:41

Zasto nigdje nema papirnate peticije za potpis,i stoplanirate dalje sa skupljenim potpisima,na koja ce te vrata kucati? Zanimaju me konkretni planovi pokretaca peticije jer izgleda da ovdje nsma dovoljno odaziva. Odlicno je da se nesto pokusava uciniti i bilo bi steta da sad sve zamre.