VAS GLAS ZA REGISTRACIJU IZVORNOSTI DALMATINSKOG MASLINOVOG ULJA

zlajo

#1

2012-11-09 18:48

Žalosno da jedna tzv. socijalna Vlada na ovakav način ignorira legalne interese svojih građana, i to onih kojima je najteže i koji svojim radom jedva preživljavaju. "Sramite se, Ministre! Zar Vam je Dalmacija toliko strana i daleka? Zar je važnije pomoći jednom tajkunu da na našim leđima zaradi još jednu jahtu, još jedan dvorac?"
m&m

#2 Re:

2012-11-12 00:41

#1: zlajo -

Naravno da ovo nije niti socijalna vlada, niti hrvatska vlada, nego marionetska vlada EUnije i Novog svjetskog poretka.


Gost

#3

2012-11-12 13:27

S Hrvatskom državom dobili smo, po mom mišljenju, za čovjeka i najvažniju stvar, a to je PRAVO GLASA. Jedan glas se možda neće ćuti, ali ako svi istomišljenici dignu glas i te kako će se ćuti. Borimo se za naše bolje sutra, jer će nam naraštaji jednom s pravom prigovarati da smo imali pravo glasa kojeg nismo znali iskoristiti!
kk

#4 registracija izvornosti dalmatinskog maslinovog ulja

2012-11-12 21:58

narod placa vladu i nadlezne za pristojni rad uz viziju dobre buducnosti stanovnika/radnika/obrtnika RH. maslina raste stotine godina na svojem mjestu i zahtjeva profesionalnu obradu za odlican rezultat koji se uz tezak rad vecinom obiteljskog obrta realizira. svaki nadlezni koji se protivi registraciji izvornosti dalmatinskog maslinovog ulja kao i drugih izvrsnih proizvoda nasih plodova u nasoj zemlji gasi svjesno radna mjesta/obrt. odluka protiv znaci masa ne klasa, olaksa uvoz, otezava izvoz i vrsi pritisak na cjenu. vlada reagira neprofesionalno i sama sebe diskvalificira. Sljedi masivan gubitak brutozocialprodukta koji sam za sebe zahtjeva ostavku nadleznih pri negativnoj odluci o registraciji.
milina

#5

2012-11-14 09:45

Apsolutno sam za borbu protiv gluposti i nase zajednicke stete i presretna sam sto imam priliku ukljuciti se..borbom za ovo podrucje borimo se za sva ostala koliko god da na prvu loptu muzej ili bolnica ili biblioteka ili banka nema nista sa odbranom izvornosti naseg maslinova ulja .Hvala organizatori sto ste nam dali glas..jer "jos ima uja u svici"..poz.m
as

#6

2012-11-14 10:03

Uz dobre ljude i prekrasno obalu, Dalamcija ima najveće bogatsvo - masline in maslinovo ulje, koje je nešto najbolje, što postoji. Po tome bi mogla Dalmacija, pa iz tog razloga i Hrvatska, biti prepoznata po cijelome svijetu. Ali zato bi trebalo održati kvalitetu ulja, koja izlazi samo iz pravih i jedinih dalmatinskih maslina i trudom dalmatinskih maslinara. Stoga je potrebno zaštiti to "zlato" i na taj način očuvati ovo bogatstvo i ne dozvoljavati propast na račun nekakvih čudnih interesa.
Peguar

#7 Re:Dalmatinska maslina - ...baka,majka,kćerka,unuka...

2012-11-19 17:35

#1: zlajo -

Brendiranjem čuvamo našu izvornost i s njom u svezi kvalitetu našeg maslinovog ulja, a njenom prepoznatljivošću na svjetskom tržištu, poglavito nakon ulaska RH u EU, čuvamo našim pokoljenjima jednu od egzistencijalnih osnova, ako nekima ne kao glavni izvor prihoda, onda barem kao dopunski ili kao hoby. Prepoznatljivost dalmatinskog maslinovog ulja na svjetskom tržištu je naša osobna iskaznica.

 


Gost

#8

2016-04-07 09:49

Potpisao sam peticiju jer je krajnje vrijeme da se ispravi nepravda dalmatinskim maslinarima.