SPASIMO AZRU, BELU I ŠTENCE!

Quoted post

Ivona

#99 Re:

2013-12-28 16:27

#41: apbt4life -

Držati psa bilo koje pasmine u neograđenom dvorištu je krajnje neodgovorno. Što je s prometom? Što da izleti na cestu? Hoćete li i onda okrivljavati novinare?

Činjenica je da su stafovi bili uzgajani prvenstveno za borbe sa životinjama, a kasnije i za ilegalne borbe pasa. Shodno tome potreban im je snažan autoritet da svoj prirodni instinkt zatome i svaka vam čast ako ste uspjeli u tome.

Žao mi je ovih pasa, smatram da ih treba uzeti vlasniku, dodijeliti nekome s iskustvom u uzgoju ov pasmine i kazniti vlasnika novčanom kaznom te mu zabraniti daljnji uzgoj svih pasmina, ne samo opasnih. S obzirom na moj razgovor s veterinarskim inspektorom koji vodi ovaj slučaj, sumnjam da će ova peticija išta promijeniti, ali hej, uvijek se možemo nadati.

Replies


Gost

#120 Re: Re:

2013-12-30 11:56:49

#99: Ivona - Re:

PA kad već imate privilegiju razgovarati s inspektorom, recite mu da se potpisuje peticija koja i njega stavlja u loše svijetlo, jer da je stručan i da si je dao malo truda i raspitao se o pasmini kod svojih kolega veterinara, sigurno bi dobro promislio kod donošenja konačnog suda !!!!!!!!!!!