hitna-pomoc-istra

 

Nakon trećeg smrtnog slučaja u Umagu, odlučili smo se rješenje pitanja bolje organizacije Hitne medicinske službe na području Umaga, Bujštine i Istre u cjelini, sa nivoa "organizacije" prebaciti na javnost jer su dosadašnji napori da se sustav uredi, radi samovolje pojedinaca koji nisu imali razumijevanje za probleme građana propali.
Stoga smo primorani moliti sve građane Umaga, Bujštine, Istre i cijele Hrvatske te sve naše goste koji nas posjećuju ljeti i čiji životi radi sustava koji ne funkcionira također mogu biti ugroženi, da nam daju

POTPIS POTPORE ZAHTJEVU ZA:

1. - bolju i efikasniju organizaciju HMS na području Istarske županije, posebno Bujštine, što bi podrazumijevalo stalno dežurstvo kroz 24 sata dva tima T1 HMS i stalno dežurstvo zdravstvenog djelatnika u prostorima ispostave HMS u Umagu,

2. - smjenu ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije jer je držimo izravno odgovornom za sve dosadašnje propuste, od kojih su neki, na žalost, imali tragične posljedice.

ZaZahvaljujemo se svima na danom potpisu potpore!

 

GRAD UMAG I GRAĐANI GRADA UMAGA!

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook