Inicijativa za depolitizaciju Vijeća mladih Općine Stari Grad

Na posljednjoj Skupštini Vijeća mladih Općine Stari Grad Sarajevo satelitska udruženja Socijaldemokratske partije BiH i Stranke demokratske akcije postavili su članicu SDP-a za predsjednicu Vijeća mladih. Stranači utjecaj u ovom Vijeću mladih, nakon godinu dana potpuno neovisnog rada, uz koaliciju političkih podmladaka vraća svoju kontrolu. Nestranačka omladina iz Vijeća mladih ostala je demotivirana i uskraćena za neovisno djelovaje ove organizacije.

Priču o nastanku Vijeća mladih Stari Grad, njihovom djelovanju i tome ko je bio delegat na skupštini možete pročitati na ovom linku: http://magazinkarike.com/kako-sdp-uzima-vijeca-mladih/

Svojim potpisom podržavate borbu ovih mladih ljudi da se njihov poroblem čuje i u konačnici riješi. Ne smijemo dopustiti da se i nove generacije biraju po osnovu podobnosti, a ne spodobnosti.


Inicijativa za depolitizaciju Vijeća mladih Stari Grad    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Inicijativa za depolitizaciju Vijeća mladih Stari Grad da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook