Odmah trajno izolirati kršitelje pravila samoizolacije

Važno: Kod nas trenutno slobodno hodaju osobe koje krše samoizolaciju i država krije njihov identitet i time ugrožavaju zdravlje ostalih građana.

Možda smo mi bili u kontaktu s osobom koja krši samoizolaciju, ali ne mozemo to znati jer se odbija objaviti identitete osoba koje krse pravila samoizolacije.
Trenutno zatvorske kazne za krsenje samoizolacije slijede sporu proceduru, krsitelji samoizolacije i dalje ce hodat slobodno i bit ce kaznjeni kad vec bude kasno. Treba reagirati odmah.
Vlada je duzna zastititi svoj narod.
Oni koji krse pravila samoizolacije moraju biti u izolirani od drustva, u nadziranoj samoizolaciji, gdje ce imati svu njegu, a istovremeno neće ugrozavati druge.
Osobe koje krše pravila samoizolacije su potencijalni prijenosnici corona virusa. Njih treba izolirati jer je to stvar je nacionalne sigurnosti.
I tim primjerom sprijeciti ce se daljnja krsenja pravila samoizolacije.
Takve osobe samoizolaciju trebaju provesti u posebnim prostorima gdje nebi mogli dalje krsiti samoizolaciju.

Mora li netko umrijeti, da bi se donjela opravdana i racionalna mjera da drzava izolira krsitelje samoizolacije, i time sprijeci njihovo neodgovorno ponasanje.

Kršitelji samoizolacije, koji bi bili izolirani od zajednice, imali bi zagarantirana sva ljudska prava, samo što bi država spriječila da izlaze van i šire zarazu.

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Petra to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook