Odmah trajno izolirati kršitelje pravila samoizolacije

Važno: Kod nas trenutno slobodno hodaju osobe koje krše samoizolaciju i država krije njihov identitet i time ugrožavaju zdravlje ostalih građana.

Možda smo mi bili u kontaktu s osobom koja krši samoizolaciju, ali ne mozemo to znati jer se odbija objaviti identitete osoba koje krse pravila samoizolacije.
Trenutno zatvorske kazne za krsenje samoizolacije slijede sporu proceduru, krsitelji samoizolacije i dalje ce hodat slobodno i bit ce kaznjeni kad vec bude kasno. Treba reagirati odmah.
Vlada je duzna zastititi svoj narod.
Oni koji krse pravila samoizolacije moraju biti u izolirani od drustva, u nadziranoj samoizolaciji, gdje ce imati svu njegu, a istovremeno neće ugrozavati druge.
Osobe koje krše pravila samoizolacije su potencijalni prijenosnici corona virusa. Njih treba izolirati jer je to stvar je nacionalne sigurnosti.
I tim primjerom sprijeciti ce se daljnja krsenja pravila samoizolacije.
Takve osobe samoizolaciju trebaju provesti u posebnim prostorima gdje nebi mogli dalje krsiti samoizolaciju.

Mora li netko umrijeti, da bi se donjela opravdana i racionalna mjera da drzava izolira krsitelje samoizolacije, i time sprijeci njihovo neodgovorno ponasanje.

Kršitelji samoizolacije, koji bi bili izolirani od zajednice, imali bi zagarantirana sva ljudska prava, samo što bi država spriječila da izlaze van i šire zarazu.

 

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Petra da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook