Kucni ljubimci u splitske autobuse, restorane i kafice

Obzirom da smo svjedoci sve cescih verbalnih i inih napada na vlasnike kucnih ljubimaca (koji propisno vode svoje kucne ljubimce) i zabranama ulaska u javni gradski prijevoz, restorane i kafice pokrecem ovu peticiju u svrhu omogucavanja i osvjescivanja javnosti da se isto omoguci.

Naravno uz uvjet da je kucni ljubimac po zakonu na kratkoj uzici i s brnjicom (pasmine za koje je brnjica propisana).

Ako smo vec zemlja EU gdje je u vecini zemalja to sasvim normalno (u kaficima i restoranima najcesce nude zdjelicu s vodom za pse) mislim da je doslo vrijeme da i po tom pitanju postanemo gradjani EU.

Takodjer apeliram na vlasnike kucnih ljubimaca da za svojim ljubimcem pociste izmet jer smo svi ugrozeni od istog na nacin da mozemo ugaziti na to, djeca najcesce i upasti u to ili ce drugi kucni ljubimac to polizati, a znamo da preko izmeta svi mozemo biti zarazeni parazitima, virusima,.... ukoliko ljubimac nije propisno zasticen antiparazitikom. Vas mali trud nam svima moze puno pomoci i biti ce manje napada na vlasnike ljubimaca. I po tom pitanju postanimo normalni gradjani.

Hvala


OR

Your email address will not be published on our site. However, the author of the petition will see all the information you provide on this form.

You will receive an email with a link to confirm your signature. Please check your inbox (and spam folder).
Facebook