Kucni ljubimci u splitske autobuse, restorane i kafice

Obzirom da smo svjedoci sve cescih verbalnih i inih napada na vlasnike kucnih ljubimaca (koji propisno vode svoje kucne ljubimce) i zabranama ulaska u javni gradski prijevoz, restorane i kafice pokrecem ovu peticiju u svrhu omogucavanja i osvjescivanja javnosti da se isto omoguci.

Naravno uz uvjet da je kucni ljubimac po zakonu na kratkoj uzici i s brnjicom (pasmine za koje je brnjica propisana).

Ako smo vec zemlja EU gdje je u vecini zemalja to sasvim normalno (u kaficima i restoranima najcesce nude zdjelicu s vodom za pse) mislim da je doslo vrijeme da i po tom pitanju postanemo gradjani EU.

Takodjer apeliram na vlasnike kucnih ljubimaca da za svojim ljubimcem pociste izmet jer smo svi ugrozeni od istog na nacin da mozemo ugaziti na to, djeca najcesce i upasti u to ili ce drugi kucni ljubimac to polizati, a znamo da preko izmeta svi mozemo biti zarazeni parazitima, virusima,.... ukoliko ljubimac nije propisno zasticen antiparazitikom. Vas mali trud nam svima moze puno pomoci i biti ce manje napada na vlasnike ljubimaca. I po tom pitanju postanimo normalni gradjani.

Hvala

Potpišite ovu peticiju


ILI

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena na našoj stranici. Međutim, pokretač peticije vidjet će sve informacije koje pružite u ovom obrascu.

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Facebook