Ne damo mjesnu! Cuvajmo zelene povrsine!

Poštovani,

s obzirom na to da je u Zagrebu danas sve manje zelenih površina, a sve više zgrada i betona, Građanskom inicijativom Trnava - Donja Dubrava pokušavamo se izboriti za to da nam se sačuvaju Mjesna zajednica i parkić u Donjoj Dubravi. To je ujedno i zadnji parkić u Donjoj Dubravi nakon što je u Vardarskoj ulici porušen park "Zeko", te je na njegovu mjestu niknula višekatnica sa stanovima. Budući da je parcela privatna, pokušavamo se izboriti za to da Grad Zagreb, na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem, otkupi baš tu parcelu kako bi nam ostao parkić za djecu, ali i Mjesna zajednica za druženje umirovljenika i ostalih stanovnika Dubrave. Svi ljudi dobre volje pozvani su na miran prosvjed 15. veljače 2020., 14-16h koji će se održati u parkiću kod Mjesne zajednice u Donjoj Dubravi, i to kako bi se skupilo što više nas koji ne želimo da nam u jednom od zadnjih parkića nikne zgrada. Moramo se izboriti za to da naša djeca imaju gdje odrastati, stoga Vas molim da svojim potpisom date svoju suglasnost, stanete uz svoju mladost i uza svoje uspomene i prenesete ih na svoju djecu. Molim Vas da svojim potpisom ove peticije jasno date do znanja našem gradonačelniku da želimo više zelenih površina i parkova!

Srdačan pozdrav i nadam se da se vidimo u subotu u što većem broju te da ćemo uspjeti istjerati pravdu za mališane i naš kvart!

S poštovanjem, Anamarija Živković


Anamarija Živković, Ne damo mjesnu, cuvajmo zelene povrsine.    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Anamarija Živković, Ne damo mjesnu, cuvajmo zelene povrsine. to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook