Ostavka NO-a Hajduka

15.12.2018 izabran je  novi Hajdukov NO nadzorni odbor na celu sa Benjaminom Perasovicem.Godina 8 mjeseci i 7 dana je proslo u tom vremenu klub je ostvario najlosije rezultate u povijesti te je takoder imao i niz afera.

Afera Sibenik u kojoj je Gojun optuzio Bjelanovica da je zatrazio da se pusti utakmica Sibeniku. NO je proveo "istragu" u kojoj je glavni svjedok bio Brkljaca kojega je Bjelanovic doveo u klub. Gojun je proglasen krivcem iz kluba su stizala priopcenja svaki dan sramoteci ime i ugled kluba da bi sva ta losa atmosfera kulminilara najlosim rezultatom i najvecom sramotom kluba u europi.

Nakon toga slijedi sastanak sa Hnsom u kojem Hajduk biva maximalno izigran

Zatim dolazi predstavljanje Burica kao trenera i navijace se uvjerava da su Brbic Jakobusic Bjelanovic i Buric ljudi koji ce drzati kontinitet i voditi klub na duze staze. Nakon manje od godinu dana nijedan od njih 4 nije u klubu.

Pred nastavak prvenstva u klub dolaze Stanic Tudor i Kepcija pricaju da ce Tudor biti Alex Ferguson Hajduka  te traze dvije godine rada u miru i da ce postici rezultate. Polusezona zavrsava katastofalno Hajduk na 5 mjestu s 2 budzetom lige. Brbic daje otkaz kriveci NH za to. Tudoru biva ukazano povjerenje unatoc losim rezultatima da bi on za zahvalu kao trener koji je trazio 2 god rada odlazi na prvu ponudu sa strane uz blagoslov uprave.

Te tako klub na pocetku sezone nema ni trenera ni predsjednika.

NO koji je trebao donijeti kontinitet za vrijeme djelovanja je promijenio 4 trenera 1 predsjednika 1 sportskog direktora  1 savjetnika i 1 voditelja akademije u godinu 8 mjeseci i 7 dana

 

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Ante Soldo da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook