Peticija protiv načina rada EFZG-a

EFZG je ovu novonastalu situaciju odlučio upotrijebiti protiv nas. Njihovo "maksimalno ćemo vam olakšati" pretvorili su u "ne vjerujemo vam, nije nas briga i snađite se". Nećemo se lagati, pojedini profesori su si dali velikog truda izaći nam u susret, olakšali situaciju, a opet nismo završili kolegij prazne glave. 

Ne znam odakle početi? Činjenice da redovni studenti nemaju kolokvije već ispite samo ne u terminima ispitnih rokova? Činjenice da nastavno osoblje međusobno ne komunicira, pa moramo pisati mailove i molbe da nam ne stavljaju sve u isto vrijeme? Činjenice da je rijetko tko stvarno održavao predavanja i seminare, a ne poslao tisuću nepotrebnih prezentacija i zadataka s opaskom "nije dovoljno za prolaz, obvezna literatura je knjiga", jer naravno studenti kada svi ostaju bez posla vi možete trošiti tisuće i tisuće kuna na knjige iz 2007.godine koje Vam više ni ne trebaju? Činjenice da iako je online nastava do 6.6.2020, počinjemo s pisanjem predrokova na samom fakultetu od 1.6 (poznata mi je trenutno jedino takva odluka katedre za "Računovodstvo", ali sigurno će i ostalima na pamet pasti takva ideja).

Probni rokovi? Ta pravila za nas ne vrijede.

Jedan ispit u jednom danu? EFZG u to ne vjeruje.

Sramotno je da jedino oko čega se Ekonomski fakultet u Zagrebu potrudio u ovoj situaciji je naći što više načina kako bi izbjegli prepisivanje. 

Čast izuzetcima, ali vrijeme je da pojedinci prestanu vršiti svojevrsnu "torturu" nad studentima. Svi smo u ovom problemu, nosimo se više-manje jednako s tim, nikome nije lako, ali u ovakvim uvjetima se ne može raditi. Mislim da je nepotrebno da se studente izlaže riziku odlaska na fakultet koji je bio porušen do nedavno  a grupe su do stotinu studenata.

 

Molba za profesore EFZG-a da se (ako nam već ne želite olakšati jer se pretpostavljam držite toga da je nama u 21.stoljeću sve servirano, stalno se žalimo, a sve imamo i sve možemo i tak se u vaše vrijeme nije moglo) barem držite onoga što kažete i vjerujete u svoje odluke kad ne možete u naše!

 Svrha je održavanja online predrokova, mislim da je svaki predmet moguće održati na takav način ako se uloži dovoljno truda.

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Ožalošćeni da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook