Peticija za promjenu/dopunu naziva nacionalnog dana Nikole Tesle

Predlažemo promjenu, odnosno dopunu naziva za Nacionalni dan Nikole Tesle  - Dan znanosti, tehnologije i inovacija u Dan darovitosti, znanosti, tehnologije i inovacija. Dakle, prijedlog se odnosi na dopunu naziva s "darovitosti" s ciljem promicanja vrijednosti djece koja su budućnost Hrvatske u smislu inovacija, znanosti i tehnologije. Svrha ove peticije je osvijestiti i prepoznati važnost usmjeravanja darovite djece i podržavanje njihovog razvoja koji omogućava kolektivni napredak Republike Hrvatske. Djeca su budućnost razvoja našeg društva i važno je podržati svaku akciju koja omogućava pozitvne promjene u našem društvu. Zahvaljujemo svima koji sa svojim potpisom pokazuju volju i želju za pozitivnim promjenama.


S poštovanjem,Inicijativa za pomoć darovitoj djeci


Inicijativa za pomoć darovitoj djeci    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Inicijativa za pomoć darovitoj djeci to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.

Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook