Peticija za promjenu/dopunu naziva nacionalnog dana Nikole Tesle

Predlažemo promjenu, odnosno dopunu naziva za Nacionalni dan Nikole Tesle  - Dan znanosti, tehnologije i inovacija u Dan darovitosti, znanosti, tehnologije i inovacija. Dakle, prijedlog se odnosi na dopunu naziva s "darovitosti" s ciljem promicanja vrijednosti djece koja su budućnost Hrvatske u smislu inovacija, znanosti i tehnologije. Svrha ove peticije je osvijestiti i prepoznati važnost usmjeravanja darovite djece i podržavanje njihovog razvoja koji omogućava kolektivni napredak Republike Hrvatske. Djeca su budućnost razvoja našeg društva i važno je podržati svaku akciju koja omogućava pozitvne promjene u našem društvu. Zahvaljujemo svima koji sa svojim potpisom pokazuju volju i želju za pozitivnim promjenama.


S poštovanjem,



Inicijativa za pomoć darovitoj djeci


Inicijativa za pomoć darovitoj djeci    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Fill the form below to sign this petition created by Inicijativa za pomoć darovitoj djeci. Pokretač peticije vidjet će sve informacije koje pružite u ovom obrascu.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.

Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook