Peticija za stavljanje Odluke skupštine grada Zagreba 3/10 van snage

IMG_5578.PNG

Godinama smo, putem krovnih organizacija i udruga, upozoravali na nepravedan položaj nekih liječnika PZZ-a i pokušavali utjecati na Odluku skupštine grada Zagreba ( Službeni glasnik 3/10), ali bezuspješno. Budući su od 2010. do danas objavljena samo tri  Natječaja za dodjelu koncesija za PZZ u gradu Zagrebu, a posljednji je aktualan, molimo Vas da podržite inicijativu za stavljanje sporne Odluke van snage.

Upravna vijeća domova zdravlja grada Zagreba, oslanjajuci se na Odluku skupstine grada Zagreba (Službeni glasnik 3/10), diskriminiraju i diskvalificiraju svakog liječnika primarne zdravstvene zaštite iz Natječaja, koji svojom suradnjom s fakultetom doprinosi razvoju struke, a tako i one lijecnike koji su na dislociranim adresama domova zdravlja, gdje rade jedini ili rade s malim brojem liječnika iz svoje djelatnosti.  Odluka se nije mjenjala od 2010. godine premda je Zakon o zdravstvenoj zastiti, na koju se poziva, doživio vise od 10 izmjena. 

Ovom Peticijom molimo da se Odluka skupštine grada Zagreba ( Službeni glasnik 3/10) iz 2010. HITNO stavi van snage, kako bi se prekinulo s diskriminacijom i diskvalifikacijom liječnika primarne zdravstvene zaštite, koji su i koji će, podnijeti svoju namjeru za odlazak u koncesiju. 


LIJEČNICI PRIMARNE ZDRAVSTVENE ZAŠTITE    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize LIJEČNICI PRIMARNE ZDRAVSTVENE ZAŠTITE to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook