Peticija za stavljanje Odluke skupštine grada Zagreba 3/10 van snage

IMG_5578.PNG

Godinama smo, putem krovnih organizacija i udruga, upozoravali na nepravedan položaj nekih liječnika PZZ-a i pokušavali utjecati na Odluku skupštine grada Zagreba ( Službeni glasnik 3/10), ali bezuspješno. Budući su od 2010. do danas objavljena samo tri  Natječaja za dodjelu koncesija za PZZ u gradu Zagrebu, a posljednji je aktualan, molimo Vas da podržite inicijativu za stavljanje sporne Odluke van snage.

Upravna vijeća domova zdravlja grada Zagreba, oslanjajuci se na Odluku skupstine grada Zagreba (Službeni glasnik 3/10), diskriminiraju i diskvalificiraju svakog liječnika primarne zdravstvene zaštite iz Natječaja, koji svojom suradnjom s fakultetom doprinosi razvoju struke, a tako i one lijecnike koji su na dislociranim adresama domova zdravlja, gdje rade jedini ili rade s malim brojem liječnika iz svoje djelatnosti.  Odluka se nije mjenjala od 2010. godine premda je Zakon o zdravstvenoj zastiti, na koju se poziva, doživio vise od 10 izmjena. 

Ovom Peticijom molimo da se Odluka skupštine grada Zagreba ( Službeni glasnik 3/10) iz 2010. HITNO stavi van snage, kako bi se prekinulo s diskriminacijom i diskvalifikacijom liječnika primarne zdravstvene zaštite, koji su i koji će, podnijeti svoju namjeru za odlazak u koncesiju. 


LIJEČNICI PRIMARNE ZDRAVSTVENE ZAŠTITE    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Fill the form below to sign this petition created by LIJEČNICI PRIMARNE ZDRAVSTVENE ZAŠTITE. Pokretač peticije vidjet će sve informacije koje pružite u ovom obrascu.


ILI

Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook