PODNOŠENJE KAZNENE PRIJAVE PROTIV POČINITELJA KAZNENOG DJELA ŽCGO MARIŠĆINA

Manipuliranje SMEĆEM/OTPADOM postao je globalni problem na razini RH.
RH je odabrala i sprovodi pogubnu, ekocidnu i homocidnu koncepciju, politiku i tehnologiju: LINEARNO NEODRŽIVO NEEKOLOŠKO NEEKONOMIČNO I NEZAKONITO MULJANJE SMEĆEM, umjesto dijametralno suprotne koncepcije: KRUŽNO ODRŽIVO EKOLOŠKO EKONOMIČNO I ZAKONITO GOSPODARENJE OTPADOM.
Takva svijesno odabrana pogrešna koncepcija čak prelazi nivo kaznenog djela i ranga je VELEIZDAJE najvrijednijih nacionalnih interesa i resursa.
ŽCGO Marišćina je pionir u toj promašenoj koncepciji, koja obuhvaća još 10 takvih istih planiranih promašaja po županijama.
Kako zaustaviti interesne skupine, lobije i mafije u tom suludom uništavanju ljudi i prirode, kojima je jedini cilj zadovoljenje osobnih interesa na uštrb građana RH?
Na kaznena djela se ide kaznenim prijavama bez obzira što umjesto PRAVOsuđa imamo KRIVOsuđe, ali to nam je jedino jače zakonito oružje.
Prijedlog kaznene prijave, koja je za sada u fazi kristaliziranja:

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Milan Kesić to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook