Postavljanje brzinomjera ili kamere na području Drežnik Grada i Irinovca

Ova peticija je otvorena radi gustog prometa na obilaznici Prijeboj - Vaganac - Grabovac. Svi znamo kako mnoge životinje stradavaju na tim dionicama radi neprilagođene brzine vozača, najviše vozača kamiona. Bojimo se da će se stradanja u narednim godinama povećati, kako životinja, tako i pješaka, jer je promet u blizini Plitvičkih jezera iz godine u godinu sve gušći. Na dionici Drežnik Grad - Grabovac je cesta nepregledna i pješački prijelazi više nisu sigurni.

Ovim putem molili bismo Ministarstvo Unutarnjih poslova i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture da poduzmu određene mjere kako bi se promet, konkretno u mjestima Drežnik Grad i Irinovac, bolje kontrolirao.

Kako smo svjesni činjenice da se promet teretnih vozila ne može u potpunosti preusmjeriti na autoput, željeli bismo da se barem postave znakovi upozorenja, brzinomjer ili kamera u navedena mjesta.

Molimo Vas da sudjelujete u ovoj peticiji, za sigurniju šetnju naše djece i četveronožnih prijatelja.

Hvala :)

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Ivana Luketić to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook