Postavljanje brzinomjera ili kamere na području Drežnik Grada i Irinovca

Ova peticija je otvorena radi gustog prometa na obilaznici Prijeboj - Vaganac - Grabovac. Svi znamo kako mnoge životinje stradavaju na tim dionicama radi neprilagođene brzine vozača, najviše vozača kamiona. Bojimo se da će se stradanja u narednim godinama povećati, kako životinja, tako i pješaka, jer je promet u blizini Plitvičkih jezera iz godine u godinu sve gušći. Na dionici Drežnik Grad - Grabovac je cesta nepregledna i pješački prijelazi više nisu sigurni.

Ovim putem molili bismo Ministarstvo Unutarnjih poslova i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture da poduzmu određene mjere kako bi se promet, konkretno u mjestima Drežnik Grad i Irinovac, bolje kontrolirao.

Kako smo svjesni činjenice da se promet teretnih vozila ne može u potpunosti preusmjeriti na autoput, željeli bismo da se barem postave znakovi upozorenja, brzinomjer ili kamera u navedena mjesta.

Molimo Vas da sudjelujete u ovoj peticiji, za sigurniju šetnju naše djece i četveronožnih prijatelja.

Hvala :)

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Ivana Luketić da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook