Potpora prof. DINKU ŠTIMCU

Temeljem članka 46. Ustava RH,NN 56/90, 135/97, 8/98, 113/00, 124/00, 28/01, 41/01, 55/01, 76/10, 85/10, 05/14 u ime svih potpisnika peticije:

1.Zahtjevamo da se prof.dr.sc.Dinko Štimac vrati na mjesto predstojnika neurokirurgije u KBC-u Rijeka.

2.Protiv smo odluke kojom je prof.dr.sc. Dinko Štimac,dana 29.06.2017 godine smijenjen s mjesta predstojnika neurokirurgije u KBC-u Rijeka.

OBRAZLOŽENJE

Pred 3 godine prof.dr.sc.Dinko Štimac postao je predstojnikom riječke neurokirurgije,te u kratkom vremenu postavio kliniku kao jednu od vodećih u svijetu. U prilog tome idu izvanredni rezultati koje je pritom ostvario,te operacije koje su se po prvi puta izvele u svijetu.(ugradnja printanog 3D kralješka,operacija tumora na mozgu s dve premosnice,operacija Karle Kalcine zbog koje ga danas od milja zovu riječkim dr.Houseom,jer je u rekordnom roku uspostavio dijagnozu i uspješno započeo liječenje).

Isto tako,prof.dr.sc.Dinko Štimac je dolaskom na riječku neurokirurgiju uočio niz nepravilnosti u postupcima liječenja,te je iste prijavio nadležnim institucijama i upravo iz tih razloga došlo je do narušavanja međuljudskih odnosa.

Umjesto da institucije reagiraju po prijavi i zaštite ljudske živote,kao i profesora Štimca koji je istu i uputio,institucije se bave izmišljenim prijavama i smjenjuju s mjesta predstojnika klinike kirurga koji po svojim kompetencijama i rezultatima spada u sam vrh svjetske neurokirurgije.


Zauvijek zahvalna Karla Kalcina

Potpišite ovu peticiju

Fill the form below to sign this petition created by Karla Kalcina. Pokretač peticije vidjet će sve informacije koje pružite u ovom obrascu.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.

Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook