Potpora za nastavak rada Weglow centra

Molimo sve prijatelje koji podržavaju rad Weglow centra da poptišu anketu i podrže naš rad. Potpise prikupljamo kako bismo od Grada Zagreba zatražili pomoć u vidu subvencije najma prostora Weglow centra na Zagrebačkom Velesajmu.

Mi smo udruga koja vodi centar na Zagrebačkom Velesajmu i bavimo se prenošenjem esencijanih znanja o tehikama i metodama tjelesnog i duhovnog rada u svrhu zdravijeg i sretnijeg života pojedinca i društva.

Kroz različite radionice, edukacije, programe vježbanja, energetske tehnike želimo svakom pojedincu približiti ideju o cjelovitom pristupu zdravlju, osvijestiti u svakome da je sve povezano, da nitko nije otok sam za sebe i da smo dio jedne puno veće cjeline, te da je prihvaćanje i poštivanje sebe, drugih i raznolikosti oko nas važna karika u izgradnji svjesnijeg i harmoničnijeg života svih pojedinca i planete Zemlje.

Naš moto je: izaberite svoj put u svjesnost!

Krenuli smo u projekt sa 7 voditelja i terapeuta, 5 programa i 4 vrste tretmana. Nakon 18 mjeseci rada okupljamo 42 voditelja i trapeuta, 30 progama i nudimo 20 tipova tretmana. Udruga sada ima više od 400 članova, a sam centar je u proteklih godinu dana posjetilo više od 4000 naših sugrađana. Svi su izašli s osmijehom na licu...

U toku 2013 godine organizirali i proveli 637 različitih programa u prostorijama centra,čime smo u vrhu aktivnost među udrugama koje svakodnevno djeluju u Gradu Zagrebu. Svakodnevno održavamo kontinuirane radionice a mjesečno održavamo predavanja, seminare, škole, koncerte, seminare i humanitarne akcije.

Popis aktivnosti u Weglow centru tokom 2013 godine:
Radionice : 503 (Weglow Basic, Buđenje, Ples 5 Ritmova, Intuitivno pjevanje, Holotropsko disanje...)
Koncerti: 70 (Zvučna kupka, Gong meditacija, Tribal Jam Orchestra)
Predavanja: 23 (Krešimir Mišak, Drago Plečko, Semir Osmanagić, Ratko Martinović, Nikola Žuvela, Tomislav Budak, Dr. Wagner...)
Humanitarne akcije: 20 (Besplatni tretmani, za Sirotište u Ugandi, Skupljanje odječe za beskućnike iz Zagreba, Udruzi za zaštitu i dobrobit pasa i mačaka Mili)
Škole:  12 (Jembe, Gong, Shiatsu, Refleksoterapija, Osnove zvukoterapije i rad s tibetanskim zdjelama...)
Seminari: 8 (Svijet komunikacije sa životinjama, Access Consciousness...)
Kongres:  1 (Pedagogija 3000)

Članovi koji pohađaju redovne programe osjetili poboljšanje u svim aspektima svog života.
Djelovanje ovih tehnika na psiho-fizičko zdravlje naših članova pratimo putem Oberon tehnologije koja nam služi za provjeru kvalitete rada u centru.

Kao udruga surađujemo sa udrugama Spinalne ozljede Zagreb, Hrvatska udruga paraplegičara i tetraplegičara te udruga multiple skleroze Zagreb. Svim njihovim članovima omogućujemo besplatne tretmane u Weglow centru.

Više informacija o nama potražite na: www.weglow.hr

Zahvaljujemo se od srca na podršci, zbog vas smo ovdje.
Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Weglow tim da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook