PRIJEDLOG ZA DODJELU JAVNOG PRIZNANJA GRADA BJELOVARA I TO ZLATNA PLAKETA GRB GRADA BJELOVARA NAŠEM SUGRAĐANINU HRVOJU HORVATU

HRVOJE HORVAT  JE JEDAN OD NAJBOLJIH SPORTAŠA GRADA BJELOVARA, BJELOVARSKO BILOGORSKE ŽUPANIJE, REPUBLIKE HRVATSKE, EUROPE I SVIJETA! U SVOJOJ DUGOGODIŠNJOJ KARIJERI BIO JE IGRAČ I TRENER RUKOMETAŠA ORK PARTIZAN BJELOVAR, RUKOMETAŠ KLUBA BJELOVAR, BROJNIH RUKOMETNIH KLUBOVA U NJEMAČKOJ SA KOJIMA JE POSTIGAO ZNAČAJNE USPIJEHE.

Bio je član ekipe ORK Partizana Bjelovar sa kojom je osvojio najznačajniji pokal Kup europskih šampiona 19.2.1972. godine......u Dortmunda /Njemačka u nezaboravnom susretu sa prvakom Njemačke Gummersbachom.

BRIŽAN JE   JE OTAC TROJE SADA VEĆ ODRASLE DJECE I BRIŽAN SUPRUG SADA MU POKOJNE SUPRUGE DUNJE.

Do sada su mu dodijeljena slijedeća priznanja:

ZLATNA PLAKETA OPĆINE BJELOVAR SO BJELOVAR, 1978,g,

PLAKETA ORK PARTIZAN BJELOVAR, 1981.g.

 

mOlimo sve sugrađane , ako se slažu sa ovim tekstom i ovim prijedlogom da podpišu ovu peticiju i unesu potrebne podatke kako ne bi dolazilo do zabuna.

Unaprijed Hvala svima !


Mladen Vezmarović, državni službenik pri Državni arhiv u Bjelovaru 0992020944 Privatni mobitel    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Mladen Vezmarović, državni službenik pri Državni arhiv u Bjelovaru 0992020944 Privatni mobitel da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook