Studenti protiv čučavaca u Studentskom centru

Drage studentice i studenti, kao seminaristi sociologije na studiju Socijalnog rada na Pravnom fakultetu, raspravljali smo sada već o činjenici da mladima u Hrvatskoj fali političke participacije. Zaključili smo kako studenti najčešće samo prigovaraju i žale se, a ništa se ne poduzima. Evo, mi krećemo malim koracima, a nadamo se da ćete nam se na putu i ostali pridružiti i promjeniti jednu sada već sramotu za 2015. godinu. To su čučavci u Studentskom centru! Smatramo da se takvom vrstom wc-a ruši naše dostojanstvo i da kao svijetla budućnost Hrvatske ipak zaslužujemo pristup normalnijim wc-ima. Gomila studenta prolazi tim hodnicima i prostorijama svaki dan i ovo više nije nikako prikladno za 21. st. Zaslužujemo puno više standarde od neodržavanih i nehigijenskih čučavaca. Osim toga, pozivamo se na činjenicu da su ovi čučavci i indirektna diskriminacija za studente invalide i tražimo da se konačno nešto promjeni po tom pitanju. 

Potpišite ovu peticiju

Fill the form below to sign this petition created by marija.tripl. Pokretač peticije vidjet će sve informacije koje pružite u ovom obrascu.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.

Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook