Svaka politička pozicija u Republici Hrvatskoj ne smije za svoj rad primiti ni lipu više od minimalne plaće Republike Hrvatske.

Političke pozicije ne bi smjele biti profitabilne dužnosti putem kojih oni koji ih obnašaju bivaju plaćeni višestruko više od građana koji financiraju sami politički aparat. 

Političke pozicije moraju zauzimati oni koji ne ulaze u politiku zbog novčane ni bilo koje druge koristi već u političku arenu ulaze iz osjećaja da mogu svojim znanjem, sposobnostima i resursima pomoći boljitku i napretku svih građana Republike Hrvatske.

Stajališta smo da prvi korak mora biti unošenje u Ustav stavke po kojoj je naknada za mjesečni rad na političkoj poziciji jednaka minimalnoj plaći i to uz ukidanje dodatnih povlastica za političare kao što su, službeno vozilo, stan, itd. 


Građanska inicijativa "Dosta više"    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Građanska inicijativa "Dosta više" to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook