U ime obitelji dalje od moje obitelji

Kao osobu koja ima obitelj i koja zna što obitelj znači i predstavlja, jako me smeta što udruga " U ime obitelji" koristi upravo riječ OBITELJ u svome imenu te time sve nas, sve obitelji svrstava u isti koš i u ime nas pokušavaju progurati svoje netolerantne, konzervativne ideje pune mržnje i predrasuda prema svemu drugačijem. Ne želim da udruga "U ime obitelji" govori u ime moje obitelji, ne želim da svojim djelovanjem umanjuje riječ obitelj i ono što ona u stvarnosti predstavlja.

Stoga ovom peticijom tražim od udruge "U ime obitelji" da u svome imenu točno odrede i daju do znanja koje oni to obitelji zastupaju, npr. udruga "U ime konzervativne obitelji", "U ime patrijarhalne obitelji" ili nešto treće.

Ne predstavljaju sve obitelji te bi se trebali prestati tako promovirati. Hvala

Potpišite ovu peticiju

Fill the form below to sign this petition created by Dajana. Pokretač peticije vidjet će sve informacije koje pružite u ovom obrascu.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.

Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook