Uvođenje turističke vize državljanima SAD-a koji putuju u RH

Uvedimo turističku vizu od 150€ ( cca. 170 USD ) i budimo pošteni prema SAD-u.

SAD od hrvatskih državljana traže pristojbu od 170 USD kako bi turistički posjetili SAD. Hrvatska naprotiv ne traži ništa ! Diskriminacija ! Sve zemlje svijeta traže recipročnost toga pravila po logici: '' Ljubav mora biti obostrana.''

Pošto EU zakon striktno nalaže jednakost i ravnopravnost svih EU-članica, zanima me kad se EU parlament misli početi ozbiljno zalagati zu recipročnost?  Odgovor je: ''Nikad!''

SAD moraju pod hitno ukinuti vize za RH, ali i Poljsku, Cipar, Bugarsku i Rumunjsku. Radi se o ogromnoj i neviđenoj nepravdi u EU. No rješavanje iste se kukavički samo odgađa.

Ili RH i ostale visokodiskriminirane 4 članice ( od ukupno 28 EU članica ) moraju pod hitno uvesti Vizu od 150€ za državljane SAD-a, kao što se to čini za sve druge zemlje koje ne poštuju recipročnost. Ili SAD moraju po hitnom postupku ukinuti turističke vize za državljane navedenih 5 EU-članica i platiti za diskriminaciju .

Molim Vas da razmotrite ovaj veliki problem što prije. Ovo je nažalost ponižavanje i diskriminacija EU-državljana. Radi se samo o turističkoj vizi, mi kao turistička zemlja primamo desetke tisuća turista iz SAD-a tokom cijele godine.  Hrvatska može zaradatiti ozbiljan novac za državni proračun kroz ovo rješenje.

Uvedimo turističku vizu od 150€ ( cca. 170 USD ) i budimo pošteni prema SAD-u.

 

Zahtjev je samo jedan: 

- Uvedimo turističku vizu od 150€ ( cca. 170 USD ) za državljane SAD-a koji žele ući u Hrvatsku.

 

NAPOMENA !!! Nakon što unesete podatke i potpišete peticiju online, dobiti će te E-Mail sa linkom koji također treba potvrditi kako bi vaš potpis bio valjan.

 

 

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Mario Ćaćić to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook