Uvođenje turističke vize državljanima SAD-a koji putuju u RH

Uvedimo turističku vizu od 150€ ( cca. 170 USD ) i budimo pošteni prema SAD-u.

SAD od hrvatskih državljana traže pristojbu od 170 USD kako bi turistički posjetili SAD. Hrvatska naprotiv ne traži ništa ! Diskriminacija ! Sve zemlje svijeta traže recipročnost toga pravila po logici: '' Ljubav mora biti obostrana.''

Pošto EU zakon striktno nalaže jednakost i ravnopravnost svih EU-članica, zanima me kad se EU parlament misli početi ozbiljno zalagati zu recipročnost?  Odgovor je: ''Nikad!''

SAD moraju pod hitno ukinuti vize za RH, ali i Poljsku, Cipar, Bugarsku i Rumunjsku. Radi se o ogromnoj i neviđenoj nepravdi u EU. No rješavanje iste se kukavički samo odgađa.

Ili RH i ostale visokodiskriminirane 4 članice ( od ukupno 28 EU članica ) moraju pod hitno uvesti Vizu od 150€ za državljane SAD-a, kao što se to čini za sve druge zemlje koje ne poštuju recipročnost. Ili SAD moraju po hitnom postupku ukinuti turističke vize za državljane navedenih 5 EU-članica i platiti za diskriminaciju .

Molim Vas da razmotrite ovaj veliki problem što prije. Ovo je nažalost ponižavanje i diskriminacija EU-državljana. Radi se samo o turističkoj vizi, mi kao turistička zemlja primamo desetke tisuća turista iz SAD-a tokom cijele godine.  Hrvatska može zaradatiti ozbiljan novac za državni proračun kroz ovo rješenje.

Uvedimo turističku vizu od 150€ ( cca. 170 USD ) i budimo pošteni prema SAD-u.

 

Zahtjev je samo jedan: 

- Uvedimo turističku vizu od 150€ ( cca. 170 USD ) za državljane SAD-a koji žele ući u Hrvatsku.

 

NAPOMENA !!! Nakon što unesete podatke i potpišete peticiju online, dobiti će te E-Mail sa linkom koji također treba potvrditi kako bi vaš potpis bio valjan.

 

 

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Mario Ćaćić da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook