VRATIMO ZAJEDNIŠTVO U SPORTSKE IGRE U ZDRAVSTVU !

 

Poštovani članovi sindikata,

Poštovani sudionici sportsko-sindikalnih igara u zdravstvu,

Poštovani članovi Organizacijskih odbora,

Poštovani predsjednici Sindikata u zdravstvu,

Poštovani djelatnici u sustavu zdravstva,    

 

Vjerujemo da ste svi upoznati s činjenicom da se unazad par godina sportsko-sindikalni susreti u zdravstvu održavaju na više lokacija, u različito vrijeme i u organizaciji više sindikata.  

Pa tako imamo sportske igre u Umagu, Rovinju, Zatonu, Šibeniku i sl., a zbog čega su naši članovi i naši sportski timovi u ustanovama podijeljeni i rascjepkani ne svojom voljom i prisiljeni „igrati“ kako to njihov Sindikat želi.  

Zašto su se posvađali ili bolje rečeno, sindikalno razdružili ili pak uopće nikad nisu iskazali želju za zajedništvo u organiziranju sportsko-sindikalnih susreta (sportskih igara) ??? :        

 

Odgovor nikad nismo dobili i nećemo dobiti. Mi vremena nemamo, a smatramo da to svi čelnici gore navedenih Sindikata trebaju shvatiti, jer se radi o sindikalnom zajedništvu koje već par godina trpi zbog ovakvog njihovog „nesportskog“ ponašanja.  

Poštovani predsjednici Sindikata, poslušajte glas svojih članova i vratite sindikalno zajedništvo na naše sportske terene.  

Poštovani članovi, poštovani ljubitelji i vjerni sudionici sportsko –sindikalnih susreta u zdravstvu u Umagu, Rovinju, Zatonu, Šibeniku i sl. pridružite se ovom našem apelu i svojim potpisom na ovoj peticiji potaknite sindikalne čelnike da pronađu zajednički dijalog i kompromis i vrate loptu samo na jedan teren = jedan grad = jedan tim iz ustanove.  

 

Nakon 3.000 potpisa peticiju ćemo uputiti na adresu SVIM predsjednicima i njihovim Organizacijskim odborima gore navedenih Sindikata.  

 


Tanja Leontić, KBC ZAGREB    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.

Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook