Peticija za javni WC na Delti koji bi radio 0-24!

S ciljem da zaustavimo uriniranje po fasadi hotela Kontinental i obližnjim javnim površinama, u najboljoj namjeri, predlažemo gradu Rijeci da već postojeći WC, u gradskom parku Delta, bude otvoren cijelu noć kako bi se spriječilo, već spomenuto, uriniranje po fasadi hotela Kontinental i obližnjim javnim površinama te širenje neugodnih mirisa ulicama. Ako je nemoguća besplatna realizacija, predlažemo da se WC po korištenju naplaćuje 1,00-2,00 kn u razdoblju kada inače nije otvoren. Također, ako nije moguće na istom mjestu zaposliti osobe koje bi stalno pazile na red i čistoću istoga, predlažemo da se razmotri ugradnja brave s mogućnošću ubacivanja kovanica. Policija kažnjava građane koji nemaju drugog izbora jer je pitanje sanitarnog čvora neriješeno i želimo potaknuti konačno rješenje svima neugodne situacije.


Stoga, apeliramo na građanstvo; poduprite naš cilj, udružimo snage i podržite našu online peticiju za otvaranje javnog WC-a u gradskom parku Delta!

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Mario G. da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook