Peticija za javni WC na Delti koji bi radio 0-24!

S ciljem da zaustavimo uriniranje po fasadi hotela Kontinental i obližnjim javnim površinama, u najboljoj namjeri, predlažemo gradu Rijeci da već postojeći WC, u gradskom parku Delta, bude otvoren cijelu noć kako bi se spriječilo, već spomenuto, uriniranje po fasadi hotela Kontinental i obližnjim javnim površinama te širenje neugodnih mirisa ulicama. Ako je nemoguća besplatna realizacija, predlažemo da se WC po korištenju naplaćuje 1,00-2,00 kn u razdoblju kada inače nije otvoren. Također, ako nije moguće na istom mjestu zaposliti osobe koje bi stalno pazile na red i čistoću istoga, predlažemo da se razmotri ugradnja brave s mogućnošću ubacivanja kovanica. Policija kažnjava građane koji nemaju drugog izbora jer je pitanje sanitarnog čvora neriješeno i želimo potaknuti konačno rješenje svima neugodne situacije.


Stoga, apeliramo na građanstvo; poduprite naš cilj, udružimo snage i podržite našu online peticiju za otvaranje javnog WC-a u gradskom parku Delta!

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Mario G. to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook