Za trenera Juru

Roditelji malih i velikih plivača i plivačica Plivačkog kluba Mornar pokreće peticiju kojom od nadležnih u Upravi Plivačkog kluba Mornar traži da se treneru Juri produži ugovor.

Neposredan povod za ovakvu akciju je činjenica da smo dana 28.12. 2016. saznali da se treneru Juri neće produžiti ugovor te da će naša djeca ostati bez trenera kojeg vole, cijene i slušaju. Na ovaj način se prekida kontinuitet rada s našom djecom, koji je trener Jure do detalja isplanirao početkom ove školske godine i nama roditeljima prezentirao. Na ovaj način Vaši članovi (djeca / vrtičkog i rano školskog uzrasta) gube osobu u kojoj su vidjeli uzora, prijatelja i TRENERA. Trenera koji je male plivače i plivačice naučio da zavole plivanje, sport te klub kojeg Vi vodite. Trenera koji je roditeljima objasnio važnost plivanja i usadio im naviku da djecu redovito dovode na treninge. Trenera koji odgovara na sve poruke koji mu roditelji upute. 

Stoga, iz sportskih i pedagoških načela molimo Vas da treneru Juri produžite ugovor.

Ako naša djeca i mi izgubimo trenera Juru, moguće je da ćete i Vi kao klub izgubiti članove.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.

Vjerujemo u promjenu Vaše odluke.

Roditelji 

 


OR

Your email address will not be published on our site. However, the author of the petition will see all the information you provide on this form.

You will receive an email with a link to confirm your signature. Please check your inbox (and spam folder).
Facebook