Zaštita lokacije mačjeg hranilišta slobodnoživućih mačaka-gradska četvrt Stenjevec

Dragi prijatelji zagrebačkih uličnih mačaka,

molimo pridružite se svojim potpisom podrške kvartovskoj građanskog inicijativi u zaštiti lokacije na kojoj borave ulične mačke više od 10-tak godina i o njima svakodnevno brinu građani - 8 mačaka, sve su kastrirane, veterinarski pregledane i zdrave - gradska četvrt Stenjevec.

Internom odlukom grada Zagreba, zemljište na kojem borave mačke, a regulirano je do sada ugovornim odnosom, 2 godine prije isteka preimenovano je u građevinsko zemljište i mačke se moraju hitno preseliti/maknuti s postojeće lokacije.

Svojim potpisom pomoći ćete da se mačke presele blizu svojeg dosadašnjeg doma, jedinog kojeg imaju, a svi zajedno prema gradu Zagrebu, Gradskom uredu za poljoprivredu i pročelniku g. Tuku uputit ćemo zamolbu za registraciju hranilišta kao gradskog, sukladno i Zakonu o zaštiti životinja i gradskoj Odluci o držanju kućnih ljubimaca i postupanje s napuštenim, te javnim pozivom za registraciju hranilišta, a isto je već u proceduri.

Hvala vam u ime mačje ekipe!received_393591251509863.jpeg

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Alemka Bačić da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook