Želimo da ZET linija 268 počne voziti voznim redom i prestane kasniti(svaki dan, te u svako doba dana)

Pozdrav,

Vjerujem da ste i sami svjesni situacije, konkretno u Zagrebu s javnim prijevozom i ZET-om. Te njihovim neredovitim dolaskom, te samim tim i kašnjenjem po 30/45minuta. 

Naravno postoji uvijek problem i neki zastoj na gl. cesti te samoj ruti, ali kako je moguće da baš uvijek s ovom relacijom je problem i u svako doba dana i noći?

Naravno nemojmo zaboraviti na bezobrazno i niti malo profesionalno ponašanje tih istih vozača (ČAST IZUZECIMA, NARAVNO). 

Nemojmo zaboraviti niti  kako smo bili u Lockdown-u i sve što danas čujemo je korona, ali naravno očigledno korone u ZET-u nema jer kako bus kasni, u busu nas bude jakooo puno, nema klime, nema otvorenih prozora, a niti se otvaraju sva vrata (ONAKO KAKO SU DALI IZJAVU ZA NEKE NOVINE, JER SU 'SAVJESNI' TE NJIHOVI VOZAČI OTVARAJU SVA VRATA KAKO BI UŠAO SVJEŽI ZRAK) ja osobno niti jednom još nisam doživjela otvorena sva vrata (dapaće doživjela sam kako je gospodin vratima staru bakicu priklještio jer je pokušala ući na druga vrata a ne prva, pa je ostala između, a on ju  psuje i prostaći.

Nemojmo zaboraviti niti kako voze (naglo kočenje, psovanje ako ga vozilo ne propusti itd.)

Nemojmo zaboraviti kako ZET nema konkurenciju te im se ne može stati u kraj.

Znam da nisam jedina, kome god se spomene linija 268 ima loše mišljenje, ali mi je žao da niko ništa ne poduzima, i da se ništa ne mjenja.

Ja se nadam da će ovo imati neku povratnu informaciju od strane ZET-a , ili čak možda i neku promjenu.

Naravno imam ja i pozitivnih iskustava s tom linijom!

  Ali svaki put kada se kontaktira ZET nakon upita da li je realno da ja bus čekam od 19:35 do 20:20 (SKORO SVAKI RADNI DAN) oni se izvlače ili na gužve, ili kako sam nazvala pogrešan broj, nazovi ovaj, ili ovaj, poslala sam bezbroj e-mailova, te nikad neku konkretnu povratnu info, nisam dobila.

Hvala na svakom potpisu :)

 

 Pozdrav! 

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Ana da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook