KVALITETA USLUGE NEZADOVOLJAVAJUĆA; Podgora (21327) bez pokrivenosti mobilnim signalom

Kao korisnici mobilnih usluga sa područja Općine Podgora iz mjesta Podgora po.br. 21327, ovim putem želimo izraziti svoje nezadovoljstvo uslugom; slanja i primanja poziva, slanja i primanja poruka, internet uslugom mobilnih operatera T-MOBILE, TELE2, VIP HR i TOMATO.

Uklonivši antene sa postojeće pozicije,  došlo je do prekida, smanjenja kvalitete i/ili smetnji na signalu na način da je nama kao korisnicima obustavljeno korištenje usluga prema ugovorenoj kvaliteti.

Ostavši tako u "izolaciji" bez da nas informiralo ili naknadno obavijestilo o promjenama, kao i o mogućem roku otklanjanja problema, prisiljeni smo od strane zdravog razuma zahtjevati umanjenje iznosa računa za 11. i 12.mj. 2015.god. kao i umanjenje svih budućih računa za naredne mjesece u 2016.god. ukoliko se navedeni problemi ne otklone.

Ovim putem prigovor nas ispod potpisanih korisnika odnosi se na :

  • iznos kojim je zadužen za pruženu uslugu (račun)
  • kakvoću pružene usluge

 

 

 

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Stela Vela da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook