Dino Perica treba adekvatan stan

Punih 17 godina Dino Perica iz Obrovca, priča nam njegova očajna majka Rajna, zatočen je u stanu zgrade na 3. katu. Zbog cerebralne paralize koju je dobio za vrijeme poroda, Dinov je život vezan uz invalidska kolica. Suprug Josip i majka Rajna dva puta godišnje uspiju ga iznijeti vani. U međuvremenu, 363 dana u godini, jedini Dinov svijet su televizija i oni.

„Dino se rodio s dijagnozom cerebralne paralize. Dok je bio malen, bilo je lakše, jer smo ga uzeli u naručje i prošetali. Zadnjih 10 godina to je nemoguća misija. U kolovozu ove godine zadnji je put bio vani. To je strašno. Josip i ja uzmemo Dina i njegova kolica i stepenicu po stepenicu, njih 90, polako idemo dolje. I tako 15-ak minuta“ – priča majka koja više ne vidi izlaz iz ove noćne more. Jedino što želi jest dobiti zamjenski stan, no sluha za njihov problem, nažalost, nema nitko.

Kredit: voxportal.hr

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Ismet Foric to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook