Dino Perica treba adekvatan stan

Punih 17 godina Dino Perica iz Obrovca, priča nam njegova očajna majka Rajna, zatočen je u stanu zgrade na 3. katu. Zbog cerebralne paralize koju je dobio za vrijeme poroda, Dinov je život vezan uz invalidska kolica. Suprug Josip i majka Rajna dva puta godišnje uspiju ga iznijeti vani. U međuvremenu, 363 dana u godini, jedini Dinov svijet su televizija i oni.

„Dino se rodio s dijagnozom cerebralne paralize. Dok je bio malen, bilo je lakše, jer smo ga uzeli u naručje i prošetali. Zadnjih 10 godina to je nemoguća misija. U kolovozu ove godine zadnji je put bio vani. To je strašno. Josip i ja uzmemo Dina i njegova kolica i stepenicu po stepenicu, njih 90, polako idemo dolje. I tako 15-ak minuta“ – priča majka koja više ne vidi izlaz iz ove noćne more. Jedino što želi jest dobiti zamjenski stan, no sluha za njihov problem, nažalost, nema nitko.

Kredit: voxportal.hr

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Ismet Foric da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook