Revizija ugovora između Republike Hrvatske i Svete Stolice


Gost

/ #88

2013-10-14 06:04

Kad sam bila mala,dakle u Jugoslaviji i to nedugo nakon rata, išla sam na vjeronauk,naravno u crkvu,išla na prvu pričest i firmu (tako se onda zvala krizma) i nitko od nas nije završio na golom otoku kako se to sada voli prikazivati.Prema tome - vjeronauk u crkve,džamije i ostale hramove božje.Financiranje iz poreza koji bi plaćali deklarirani pristaše Crkve.Zovem ih tako, jer istinskim vjernicima hramovi puni zlata i mantijaši nisu potrebni.
Naša stečena prava se polako vraćaju na razinu 19.stoljeća.Prije su kojekakvi carevi,kraljevi,grofovi u sprezi s Crkvom pljačkali kmetove a sada to čine,isto u sprezi s Crkvom,kojekakvo smeće koje se naziva političarima.
Odmah raskinuti ugovor s Vatikanom!!!! Odmah!!! Dajte tu skoro molijardu kuna djeci, mladima ,svima kojima treba. Ne vraćati imovinu Crkvi.Neka najprije objasne kako su ju stekli.Odmah!
Usput,kako je kuga došla u Europu u srednjem vijeku? Nije bilo mačaka na brodovima koji su dolazili s istoka,pa nije imao tko uloviti štakore koji su donijeli pasterellu pestis.A zašto nije bilo mačaka? Zato jer su spaljivane zajedno sa ženama,naravno,vješticama.Toliko.Što bi rekao Zoki - sapienti sat !