NEHUMANI I OKRUTNI BOGOVI NEW AGEA - jedan od takvih svima poznat

Miran Balenovic
Autor ove peticije

/ #38 dragi moji ova je moja priča tuzna ali eto odlučila sam javno da pisem

2014-10-22 01:52

"Molim Vas da neko prevede na engleski....mogu da čitam,razumem...ali mi je teško da napišem


Moja ćerka je od svoje PETE godine u jogi.....sada ima 22.
Od svoje sedamnaeste je u "guru sevi".....(kada je primila i mantru). Mi smo je kao roditelji na jogu "dovukli" i vodili smo je na seminare....šta reći ....do koje mere ide "ispiranje mozga" (i mladih i odraslih) kada je njena želja za osamnaesti rodjendan bila da ide u Jadan na guru purnimu. (i mi smo joj to ispunili (???!!!). Četiri godine nije imala momka.....".jer šta ce joj neko ko jede meso - taj neko će da je "uprlja", šta ce joj partner, kada će se ionako razočarati, ne treba da pije.....jer će joj to "obrisati" 6 meseci meditacije."...i sve ostalo što smo slušali godinama.
U februaru prošle godine ja istupam iz joge (zajedno sa stotinak drugara iz Novog Sada), ćerka je "neodlučna"......do dana današnjeg.....a "suprug" je ostao. Do maja sam se trudila da ih oboje "izvučem" iz joge, ali kada je on potpisao pristupnicu i počeo da otvara novi joga centar zamolila sam ga da nadje advokata da se razvedemo.
Još jedna porodica "razbijena"....U junu i julu je on bio non-stop na telefonskoj liniji sa Swamijem...sa joga drugarima iz SLO, CRO, pa čak i Jadana....postaje "demonstrator" na joga časovima od septembra, a od aprila i "instruktor" (ne znam samo da li je DHL-om primio diplomu).
Mene je sramota što se flajeri YIDL-a nalaze u našim radnjama, što se "nove žrtve" privode za šišanje (našao je "novu ženu" koju je već vodio u Strilky).....2010-te godine kada je Swamijem bio u Novom Sadu .....u našoj firmi mu je "ponizno izjavio"...."Nama ovo ništa ne treba....sve ćemo mi tebi prepisati"........(a vi pogledajte šta je to...www.eastpointtrade.co.rs)......pa trenutno imam dva problema....
Kako svoje dete da izvučem iz sekte? (jer ide "nova gurupurnima")
Kako da se izborim za nešto što pripada i meni posle 25 godina braka.....jer ne znam koje "instrukcije" dobija?
Romanu bih samo poručila (mada on ionako već zna "kako to ide")....ako vec planira telefonski razgovor sa Swamijem da ga pita ŠTA JE PLANIRAO DA RADI SA MOJIM DETETOM?
T...si devi iz Australije je "guru sestra" mojoj ćerki....svaka žena koja je "odabrana" ima svoju "stariju drugaricu" koja je u početku uči kako da služi čaj, obuva cipele, nosi kaput, služi hranu (broji novac....čak)....NA SREĆU....nije stigla do "naprednih lekcija".....iako je od sestre dobila instrukciju da postane demonstrator i to je bila skoro godinu dana......na Pašmanu je "bila odabrana" da uradi seriju fotografija za joga sajt (neke fotografije i dalje stoje na sajtu - mladi karma jogi na delu).....a mi smo bili GLUPI roditelji koji su ponosni na svoje dete.

HVALA VAM ŠTO STE OTVORILI OVAJ SAJT I BILI SVAKO VEČE SAMNOM DOK MI SE PORODICA RASPADALA!
(i nemam nikakve dileme u ispravnost svoje odluke, pogotovo ako od žene koja je imala "iskustvo" sa XYZ.....dobijete poruku
ČUPAJTE SVOJE DETE ŠTO PRE ODATLE....I NEMOJ MAJKA DA ODUSTANE
godinu dana to pokušavam, ali je i njoj teško da "prekine" veze posle toliko godina( a moguće je da to r