Ukidanje plaćanja pune participacije u iznosu od 7200,00 kn


Gost

/ #50

2015-09-17 12:38

Za par ECTS bodova koji su studentu/ici ostali do kraja je čista nepravda da mora plaćati punu participaciju od 7200,00kn!
Želim još naglasiti da svakome studentu bio radio neki posao i zarađivao ili ne radio je teško prikupiti taj iznos novca.
Sigurno mnogi od nas ne žele mame i tate tražiti da im se plati studij. Jer dovoljno smo odrasli da sami prihvatimo tu odgovornost. Ali zbog takvih situacija u koje nas dovodi Ekonomski fakultet moramo naći mnoge izvore od kuda da prikupimo novac. Mnogi od nas nemaju posao, te tako smo prisiljeni da krpamo kraj s krajem. Sigurna sam da svi koji su željeli studirati studiraju iz volje i ljubavi, te pogotovo nakon studija bolje mogućnosti zaposlenja. Inače da nismo zainteresirani za studij ne bismo uopće išli studirati. Smatram da nije pošteno da nas lupaju po džepu. Mi studenti smo mlade nove nade. Za naš trud nas treba nagraditi. Ekonomski fakultet bi trebao gledati na financijske mogućnosti nas mladih,i na to da se svako malo nešto mora platit na fakultetu za sve i svašta, zbrajajući te troškove koje pojedinac (student) ima i koje mora platiti da bi uopće mogao/la završiti studij je i više nego 7200,00kn. Znanje je najbitnije kada je u pitanju školovanje, zato i idemo da bi se školovali radi znanja. Fakultet bi trebao porazmisliti i shvatiti da na svijetu postoji siromaštvo. Nismo mi svi potkovani novcem!