APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića


Gost

/ #2937

2016-02-12 19:33


Ministar Hasanbegović napadnut je bez ikakvog pravovaljanog razloga. Bivši premijer Milanović, Ostojić i dr. moraju već jednom shvatit da partizana i ustaša više nema., a ako se već pozivaju na povijesne činjenice onda bi trebali znati da su ustaše činile ratne zločine , ali su ih radili i partizani kako u ratu tako i do 1948 god. Mislim da su partizani pogubili više ljudi nego što ih je poginulo u ratu. Moju majku spasile su dvije partizanke od pogubljenja (sažalile su se nad djetetom) sve ostale civile iz sela pogubili su partizani.
Mislim da je vrijeme da SDP prestane optuživat i nazivat sve one koji nisu sa njima fašisti. Hrvatska je suverena država, nama ne trebaju tutori izvana koji če odlučivati tko je podoban ,a tko nije. Hrvatski građani su se odlučili za domoljubnu koaliciju i to se treba poštovati.
Zna li gospoda iz SDP-a da u Italiji na benzinskim postajama i dr. možeš legalno kupiti vino koje proizvodi fašistička stranka sa velikim kukastim križem (svastikom) , vino nije neke kvalitete i najčešće ga kupuju turisti. Nisam primjetio da ih netko radi toga proziva ili zatvara.
Dr. Franjo Tuđman radio je na pomirdbi partizana i ustaša, želio je ujediniti Hrvatski narod i uspio je u tom (domovinski rat) dok naprotiv Milanović i dr. žele ponovo podijelit narod. Pitam se za čiju korist?
Nikako ne bi trebalo popustiti pritiscima i jednoumlju SDP-a.