Peticija za registar porodičnih nasilnika

Veca 1972
Gost

/ #107

2016-07-06 08:30

Jedna sam od žrtvi porodičnog nasilja.Preživela sam pokušaj ubistva od strane bivšeg muža.Nasilnik je dobio 2 godine uslovne kazne (Bože sačuvaj kakvi su zakoni i kazne u našoj državi ),a ja živim kao invalid,čekam vec više od 10 godina odštetu za nanošenje teških telesnih povreda!!!! Da dodam,i otac tog nasilnika je takodje osudjivan pedofil i silovatelj,koji je za svoja dela bio osudjen samo na 2god zatvora i 2god lečenja na psihijatriji!!!! Bruka,sramota....sve ih treba na Goli Otok!!!! Ti isti,otac i sin žive u Nemačkoj,i dalje maltretiraju zene i decu......Nek nam je mili Bog u pomoci!!

I kde je sada onaj monstrum iz Žitišta?? Leži u istražnom,izjavio je da mu nije žao,što znači da igra na kartu psihički nestabilan,što dalje znači da će njegova kazna biti odprilike 4-5 god lečenja na psihijatriji,i dalje....?! Ponovo ce posle par godina nauditi nekome.

Nadam se da ce ova peticija imati odjek,da ce stici kao predlog o izmeni tj.pooštrenju kazni za nasilnike nad ženama i decom,a najviše se nadam da ce taj predlog biti odobren i stupiti na snagu! Hvala.