Opozvati suspenziju doc. dr. sc. Ivana Poljakovića


Gost

/ #67

2013-02-17 01:34

Levitski zakonik 18,22 Ne lijegaj s muškarcem kako se liježe sa ženom! To bi bila grozota.
Da nisi legao ni s jednom životinjom - od nje bi postao nečist. Žena ne smije stati pred životinju da se s njom pari. To bi bila krajnja opačina.
Ničim se od toga nemojte onečišćavati! Ta svim su se tim onečišćavali narodi koje ja ispred vas tjeram.
I zemlja je postala nečista. Zato ću kazniti njezinu opačinu, i zemlja će ispljuvati svoje stanovnike.
Duhovni uzrok homoseksualnosti je idolopoklonstvo bilo da je stečeno tokom života ili da se genetski nasljeđuje. U biti je to posljedica grijeha protiv prve Božje zapovijedi O tome Jasno govori Sveti Pavao Apostol I poslanici Rimljanima 1,24 Zato ih je Bog po pohotama srdaca njihovih predao nečistoći te sami obeščašćuju svoja tijela,
oni što su Istinu - Boga zamijenili lažju, častili i štovali stvorenje umjesto Stvoritelja, koji je blagoslovljen u vjekove. Amen.
Rimljanima 1,26 Stoga ih je Bog predao sramotnim strastima: njihove žene zamijeniše naravno općenje protunaravnim,
a tako su i muškarci napustili naravno općenje sa ženom i raspalili se pohotom jedni za drugima te muškarci s muškarcima sramotno čine i sami na sebi primaju zasluženu plaću svoga zastranjenja.
A evo i prve zapovjedi Božje u cijelosti onako kako je data Mojsiju iz koje je vidljivo da je posljedica grjeha idolopoklonstva nasljedna Ponovljeni zakon 5,6 `Ja sam Jahve, Bog tvoj, koji sam te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropstva. Nemoj imati drugih bogova uz mene!
Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom.
Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena,
a iskazujem milosrđe tisućama koji me ljube i vrše moje zapovijedi.
Sve ovo danas je moguće naučno ispitati i dokazati. Danas ima veoma mnogo okultizma i duhovnih praksi koje mjenjaju osobnost čovjeka.Dobro je što je netko ustao protiv ovog nametnutog bezumlja , treba ga svakako podržati.