Peticija za ukidanje obaveznog cijepljenja u Hrvatskoj

Quoted post

Laik

#70 Gdje nema cjepiva - ima bolesti - Imate internet, potražite statistike i kartu

2014-03-26 22:52

Koliko god vi bili uvjereni u (moguću) štetnost cjepiva, karta svijeta sa prikazom učestalosti infektivnih bolesti u u zemljama sa i bez cjepljenja trebala bi svaku normalnu osobu (pogotovo one kojima je u interesu zdravlje njihove djece) razuvjeriti u tvrdnji da je cjepljenje kao obveza generalno štetno. Ukoliko se ne brinete za zdravlje Vašeg djeteta, dijete vam se može oduzeti. Zdravlje djeteta (i zdravlje djece u blizini vašeg) je bitnije od roditeljskog uvjerenja, vjere i svjetonadzora i ne može se uspoređivati sa slobodom mišljenja, govora i vjere jer vaša odluka o necjepljenju potencijalno ugrožava zdravlje ne samo vašeg djeteta već i djece u njegovoj okolini.
Da farmaceutske kompanije su gnjusne, da zarađuju na tuđoj nesreći i da često guraju svakojake ljekove koje većina vas tako lako guta ali kad se radi o cjepljenju ono je dugogodišnjom praksom dokazalo iskorjenjivanje bolesti koje su opterećivale ranije generacije djece - a tamo gdje takvog cjepljenja nema realnost je da tih (u nas davno zaboravljenih) bolesti ima.

Replies

mad+dad

#157 Re: Gdje nema cjepiva - ima bolesti - Imate internet, potražite statistike i kartu

2014-03-27 16:32:14


Gost

#405 Re: Gdje nema cjepiva - ima bolesti - Imate internet, potražite statistike i kartu

2014-04-04 12:01:45

#70: Laik - Gdje nema cjepiva - ima bolesti - Imate internet, potražite statistike i kartu

Hmmm a čime Vi to tako čvrsto argumentirate? I kako komentirate da su nakon određenih cjepljenja mnoga djeca oboljela od autizma, cerebralne paralize...?

tatper1981

#408 Re: Gdje nema cjepiva - ima bolesti - Imate internet, potražite statistike i kartu

2014-04-04 13:28:32

#70: Laik - Gdje nema cjepiva - ima bolesti - Imate internet, potražite statistike i kartu

Kako može necijepljeno dijete ugrožavati cijepljenu djecu? Zar cijepljena djeca nisu zaštićena samim tim što su cijepljena? Vidite li koliko je apsurdno to što ste napisali?!