Peticija vijeca roditelja tehnicke skole Nikole Tesle u Vukovaru

Quoted post

taša

#8 Re: Re: sretno

2012-10-30 15:27

#6: Dragana Đorđević - Re: sretno 

 Dragana mislim da vam je taktika potpuno pogrešna, prvo zovite medije, bit će dovoljno da svi učenici i roditelji dođu na snimanje, jer to nije mali broj osoba!!!!! srećno nemojte se sakrivati, bojati  jer mi to u glavnom i radimo recite glasno i jasno šta želite, a pericijama se uvekk dobiju samo pusta obećanja!!!!

Replies

treba nam sreća

#10 Re: Re: Re: sretno

2012-10-30 16:15:35

#8: taša - Re: Re: sretno

mediji su izlazili dva ili tri puta zadnji put su bili početkom 9.mesecahttp://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vukovarci-bi-zimu-trebali-docekati-u-obnovljenoj-skoli.html.i opet ništa

Dragana Đorđević
Autor ove peticije

#12 Re: Re: Re: sretno

2012-10-30 20:20:50

#8: taša - Re: Re: sretno 

 

Taso, Pogesno sam shvacena. Sto se medija tice, nisam mislila da se odgadja do daljnjeg, nego smo cekali da vidimo da li ce informacija o nasim aktivnostima biti primecena bez naseg poziva ili ne. Time smo za pocetak mogli proceniti koliku snagu mi kao roditelji imamo i da li je uopste imamo. Upravo smo to i postigli. Bez ijednog poziva upucenog predstavnicima medija pokrenuli smo lavinu. Jos u subotu Hrvatski radio Vukovar preneo je informaciju da smo poceli sa prikupljanjem potpisa za peticiju s kojom cemo izaci pred sve merodavne institucije. Juce, isto bez naseg poziva, zvali su me iz Vecernjeg lista, da ih upoznam sa stanjem i nasim planovima, i to je danas objavljeno. Rezultat objave tih tekstova jeste i danasnja poseta HTV-a i NOVE TV, koji su snimili prilog i informaciju danas putem TV ekrana preneli javnosti. Dakle, zahvaljujucu takvom sponanom razvoju dogadjaja, ministar je zahtevao od zupana Galica da hitno sazove sastanak na tu temu i upravo je najavljeno da ce se pronaci neko resenje. Nadam se da svi shvatate zasto je bolje da su se mediji samostalno zainteresovali za ovu akciju. Sada, kada je sve krenulo onako kako smo prvobitno i zamislili, nasa nada da ce se problem ipak resiti ne izgleda neostvarivo. Vreme je najbolji sudija za sve postupke, pa ce tako biti i sa ovim nasim. Topli pozdrav i veliko hvala jos jednom svima za podrsku koju nam pruzate.