Hrvatski Krpelj zahtijeva zaštitu: zabranimo Frontline Combo!

Mi Hrvatski Krpelji, Hrvatske Buhe, Uši i Pauši, okupljeni oko Inicijative za zaštitu Hrvatskih Krpelja, pozivamo sve domoljubne snage u zemlji i dijaspori da dignu svoj glas za zaštitu naših autohtonih bioloških vrsta.

Mi Hrvatski Krpelji, Hrvatske Buhe, Uši i Pauši, od pamtivijeka živimo na hrvatskim prostorima i hranimo se na način da s vremena na vrijeme popijemo malo krvi sisavcima koji obitavaju duže ili kraće vrijeme našoj domovini. Riječ je o mirnom suživotu koji traje stoljećima, pa i tisućljećima. I dok su se poneki sisavci i u ranijim vremenima borili protiv nas humanim i dopuštenim sredstvima (lizali bi se, posipali mjesto uboda pepelom i fekalijama te koristili raznorazna bezazlena kemijska sredstva i preparate) u posljednje vrijeme se uobičajio novi način zaštite koji, bez ikakve sumnje, možemo svrstati u nehumane i protivne civilizacijskim normama. Riječ je, dakako, o sredstvu Frontline Combo.

Za razliku od drugih sredstava primjerenih hrvatskim gentlemanima, koja Hrvatskog Krpelja, Buhu, Uš i Pauš samo omame i privremeno onesposobe, nehumano sredstvo Frontline Combo u potpunosti i bez izuzetka ubija sve Hrvatske Krpelje, sve Hrvatske Buhe i sve ostale srodnike na podmukao i svirep način, tako da djeluje na naš živčani sustav dok na živčani sustav sisavca nema nikakvog učinka. Osim toga, na zgražanje cijelog civiliziranog svijeta, Frontline Combo ne ubija samo odrasle Krpelje, Uši, Buhe, već i mala, nedorasla i nevina jajašca pa i ličinke i kukuljice koje nisu nikome ništa nažao učinile, a koje se uopće nisu uspjele ni razviti u odrasle i zdrave jedine.

Mi Hrvatski Krpelji obitavamo tisućljećima na ovim prostorima i sastavni smo dio njegove bioraznolikosti. Bez nas, bez Hrvatskih Buha, Uši i Pauši, ovaj hrvatski prostor prestao bi biti ono što je danas, a mi, Hrvatski Krpelji s rodbinom bili bismo prisiljeni na masovnu emigraciju i napuštanje naših stoljetnih ognjišta.

I Krpelji su živa bića.
I Krpelji imaju dušu.
I naše majke plaću.
I naša djeca zapomažu
Zbog uporabe Frontline Combo.

Stoga u znak potpore borbi za preživljavanje Hrvatskih Krpelja, Hrvatskih Buha, Uši i Pauši, svojim potpisom ove peticije podupirem njihovu pravednu borbu za opstanak i miran suživot sa sisavcima te se zalažem za definitivnu zabranu uporabe nehumanih sredstava poput Frontline Combo koje ne oduzimaju Krpeljima, Buhama, Ušima i Paušima pravo na miran i dostojanstven život.

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Krpelj Hrvatski to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.

Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook