Inicijativa za civiliziran život na Poluotoku

 
 
Dragi stanovnici Poluotoka,
ako ste nezadovoljni stanjem na Poluotoku koji se pretvara postupno u prostor prepušten stihiji masovnoga turizma i svih nedaća koje on sa sobom donosi, dajte glas i potpišite se za civiliziran i dostojan život u našem lijepom i voljenom Gradu. Bilo da smo ovdje rođeni ili ovdje živimo, želimo dostajanstven život. Ne zanima nas politika, već normalan život.
Želimo:
1. Kontrolu svake buke bez obzira na izvor i smrada koji proizvode ugostiteljski objekti kako bismo mogli naspavani dolaziti na svoja radna mjesta i obavljati svoj posao;
2. Čiste ulice i kante za odlaganje otpada;
3. Osigurana parkirna mjesta za vozila nas stanara;
4. Uređena dječja igrališta kako ne bismo djecu morali voziti izvan Grada na igru;
5. Zabranu prometovanja dostavnih vozila pješačkom zonom kako naša djeca ne bi bila ugrožena u jutarnjim satima na putu do škole.
 
Jednostavno rečeno, želimo Grad iz kojeg ne odlaze naši prijatelji i susjedi zbog buke, nereda i nemogućnosti normalnoga života.
Vrijeme je da nadležni prestanu dobrobit građana stavljati iza dobrobiti kapitala. Grad smo mi.
 
 
 

Inicijativa za civiliziran život na Poluotoku    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Inicijativa za civiliziran život na Poluotoku da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook