Peticija protiv bazne stanice na Hotelu Selce, Selce

Na zgradi hotela Selce postavljena je velika bazna stanica koja nije postavljena u skladu s pravilima struke. Antena se nalazi u samom centru mjesta, gdje je naseljenost najgušća te se osim toga nalazi u neposrednoj blizini odgojno-obraznovnih ustanova - vrtića i škole, a lokalna samouprava za navedeno nije dobila nikakav upit niti odobrila postavljanje iste.

Antene ne bi smjele biti postavljene u zoni socijalnih i obrazovnih ustanova te se antene smiju postaviti samo na visini od 12 metara višoj od svih objekata u krugu od 100 metara, što u ovom slučaju ne vrijedi - a trebalo bi biti zadovoljeno prema Generalnom urbanističkom planu (GUP-u).

S obzirom da su građani svjesni štetnih utjecaja navedenih baznih stanica na zdravlje i kvalitetu života, ogorčeni su na isto, jer bazne stanice emitiraju velika zračenja.

Tim povodom potpisuje se peticija da se bazne stanice hitno uklone s navedenog objekta.

U privitku je fotografija snimljena iz dvorišta vrtića/škole s pogledom na stanicu.

viber_image_2019-07-22_09-40-59.jpg

 

 

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Barbara da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook