PETICIJA protiv Odluke saveta MZ "Vidovdansko naselje" u NS da izbaci iz sale za trening kar. klub "WINNER" NS sa vicešampionom Evrope za 2017 u karateu, Jovanom Simićem i 60-ak dece

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE karate kluba "WINNER" Novi Sad

GRAD NOVI SAD SE JOŠ NE OGLAŠAVA PO OVOM PITANJU iako je Mesna zajednica pod njihovom ingerencijom ? ON JE NEKIM VRHUNSKIM SPORTISTIMA "MAJKA" (Ivani Španović su napravili posebnu halu za vežbanje na Sajmu) A DRUGIM "MAĆEHA" (a Jovana Simića i 60-ak dece hoće da izbace iz jedne obične sale sa pokidanim strunjačama gde svaki dan može da se povredi...) !
- Što bi rekao naš uvaženi akademik Matija Bećković "ĆERAĆEMO SE" svim mogućim pravnim sredstvima !

- Povodom pokušaja izbacivanja na ulicu iz sale za trenige aktuelnog vicešampiona Evrope za 2017. g., Jovana Simića i 60-ak dece od strane mesne zajednice "Vidovdansko naselje" (kod Najlon pijace), na čelu sa predsednikom saveta MZ, Dragom Stojičićem, sa kojom Klub ima zaključen Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnju na NEODREĐENO VREME, non-stop 24 h DNEVNO korišćenje velike sale za karate treninge !!!
- Tel. za kontakt zainteresovanih medija za bliže i preciznije informacije: 063/536-309
#karateklubwinnernovisad
https://www.facebook.com/notes/karate-klub-winner-novi-sad/vece%C5%A1ampiona-evrope-u-karateu-i-njegov-karate-klub-winner-novi-sad-ho%C4%87e-da-izbac/1968898493381298/


karate klub "WINNER" Novi Sad    Kontaktirajte autora peticije


OR

Your email address will not be published on our site. However, the author of the petition will see all the information you provide on this form.

You will receive an email with a link to confirm your signature. Please check your inbox (and spam folder).
Facebook