PETICIJA protiv Odluke saveta MZ "Vidovdansko naselje" u NS da izbaci iz sale za trening kar. klub "WINNER" NS sa vicešampionom Evrope za 2017 u karateu, Jovanom Simićem i 60-ak dece

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE karate kluba "WINNER" Novi Sad

GRAD NOVI SAD SE JOŠ NE OGLAŠAVA PO OVOM PITANJU iako je Mesna zajednica pod njihovom ingerencijom ? ON JE NEKIM VRHUNSKIM SPORTISTIMA "MAJKA" (Ivani Španović su napravili posebnu halu za vežbanje na Sajmu) A DRUGIM "MAĆEHA" (a Jovana Simića i 60-ak dece hoće da izbace iz jedne obične sale sa pokidanim strunjačama gde svaki dan može da se povredi...) !
- Što bi rekao naš uvaženi akademik Matija Bećković "ĆERAĆEMO SE" svim mogućim pravnim sredstvima !

- Povodom pokušaja izbacivanja na ulicu iz sale za trenige aktuelnog vicešampiona Evrope za 2017. g., Jovana Simića i 60-ak dece od strane mesne zajednice "Vidovdansko naselje" (kod Najlon pijace), na čelu sa predsednikom saveta MZ, Dragom Stojičićem, sa kojom Klub ima zaključen Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnju na NEODREĐENO VREME, non-stop 24 h DNEVNO korišćenje velike sale za karate treninge !!!
- Tel. za kontakt zainteresovanih medija za bliže i preciznije informacije: 063/536-309
#karateklubwinnernovisad
https://www.facebook.com/notes/karate-klub-winner-novi-sad/vece%C5%A1ampiona-evrope-u-karateu-i-njegov-karate-klub-winner-novi-sad-ho%C4%87e-da-izbac/1968898493381298/


karate klub "WINNER" Novi Sad    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju


ILI

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena na našoj stranici. Međutim, pokretač peticije vidjet će sve informacije koje pružite u ovom obrascu.

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Facebook