Peticija ZA liberalizaciju taksi usluga

HSLS SPLIT PETICIJOM ZA LIBERALIZACIJU TAKSI USLUGA  !

Splitski HSLS pokreće (online) peticiju u znak podrške novim uslugama prijevoza građana u Splitu, ali i u ostatku Hrvatske!  

Slijedom nedavnih događanja i vodeći se temeljnim načelima Hrvatske socijalno-liberalne stranke, koja zagovaraju slobodu tržišnog natjecanja s naglaskom na smanjivanje i ukidanje birokratskih zavrzalama koje muče sve koji su se odlučili baviti poduzetništvom u Hrvatskoj, odlučili smo se pokrenuti inicijativu – želimo potaknuti zakonske izmjene koje će omogučiti legalno tržišno natjecanje svima koji nude usluge prijevoza građana.  

Dakle, za sve isti i manje zahtjevni uvjeti, kako novim ponuđačima usluga prijevoza, pa tako i dasadašnjim taksistima, kojima bi trebalo umanjiti uvjete po kojima dobijaju dozvole.

Upravo zato, potaknuti velikom podrškom javnosti, ovom inicijativom želimo građanima osigurati daljno i neometano korištenje tih usluga. Problematika autotaksi prijevoza u Hrvatskoj je stara priča koja seže još u socijalizam prošle države, no volja građana je do danas ostala ista – građani žele sigurnu i poštenu uslugu, čista vozila, pristojne vozače i povoljniju uslugu od ove što imamo danas! To je naš forte i zato ovom peticijom želimo pokrenuti liberalizaciju taksi usluga!  

Poručujemo ministru Butkoviću, kao i svima ostalima koji odlučuju o ovom pitanju; vrijeme socijalizma i monopola je srećom davno završeno! Prihvatite volju građana i ozakonite rad svih prijevoznika – na zadovoljstvo građana!

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize HSLS Split to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook