PETICIJA ZA POKRETANJE REFERENDUMA O LUSTRACIJI U HRVATSKOJ

POŠTOVANI,

POTAKNUTI NEZADOVOLJSTVOM HRVATSKOG NARODA I NEDAVNIM PROSVJEDIMA U SPLITU I ZAGREBU U POKUŠAJU ZAUSTAVLJANJA ISTANBULSKE KONVENCIJE KREIRALI SMO OVU PETICIJU U NADI DA ĆEMO SA VELIKIM BROJEM POTPISA UKAZATI NA ODAVNO NUŽNU I PRIJEKO POTREBNU LUSTRACIJU HRVATSKIH POLITIČARA/MEDIJA/DRŽAVNIH SLUŽBENIKA.

NAKON GLASOVANJA O ISTANBULSKOJ KONVENCIJI U SABORU SVI ZAJEDNO SMO SVJEDOČILI KOALICIJI SDP-A I HDZ-A KAO I SOLIDARNOATI ŽIVOG ZIDA KOJI SE NIJE POJAVIO NA GLASOVANJU!

 

GORE NAVEDE DVIJE STRANKE KOLEKTIVNO UNIŠTAVAJU HRVATSKU SKORO OD SAMOG OSNUTKA!

KORUPCIJA JE POSTALA RIJEČ KOJA JE IZGUBILA SVOJE ZNAČENJE, TREBALA BI NAM NOVA RIJEČ ZA SVE ŠTO NAM NAŠI POLITIČARI RADE. DOK JEDNI RASPRODAJU DRŽAVNU IMOVINU A DRUGI PLAĆAJU WC ČETKE 281 KN BEZ IKAKVIH POSLJEDICA A SADA I PROVODE SKORO PA BESMISLENU ISTANBULSKU KONVENCIJU KOJA ĆE NAS KOŠTATI 1.000.000.000 KUNA GODIŠNJE DOK MI PUTEM TELEFONSKIH AKCIJA SKUPLJAMO ZA LJEČENJE DJECI!

HRVATSKA IMA SVE PREDISPOZICIJE DA BUDE JEDNA OD NAJRAZVIJENIJIH ZEMALJA U EUROPI, REALNO GLEDAJUĆI MI BISMO SAMO OD TURIZMA TREBALI MOĆI ŽIVJETI DOK SMO MI SA SVOM SVOJOM OBALOM,PRIRODOM I KUKTURNOM BAŠTINOM DALEKO IZA SVIH ZEMALJA EUROPSKE UNIJE!

 

ZAUSTAVITE DALJNJE ISELJAVANJE MLADIH LJUDI,ZAUSTAVITE KORUPCIJ,ZAUSTAVITE RASPRODAJU DRŽAVNE IMOVINE I NAJBITNIJE ZAUSTAVITE POLITIČARE KOJI RADE U SVAĆIJEM INTERESU OSIM U INTERESU NARODA A TO SU SLUGE VANJSKE POLITIKE KAO TRENUTNI PREMIJER ANDREJ PLENKOVIĆ!

ZA NAS JE MOŽDA I MALO KASNO ALI NIJE KASNO ZA NAŠU DJECU, OMOGUĆIMO IM DA ŽIVE U ZAISTA SLOBODNOJ HRVATSKOJ GDJE NAM ŽIVOTE NE DIKTIRA NACIONALNA MANJINA I GDJE JE NAROD ZAISTA NA PRVOM MJESTU!

 

BEZ SUOČENJA SA PROŠLOŠĆU I OSTAVLJANJA ISTE IZA NAS NEMA BOLJE BUDUĆNOSTI!

 

ZA VIŠE INFORMACIJA I OBJAVA MOŽETE NAS PRATITI NA FACEBOOK GRUPI "INICIJATIVA ZA POKRETANJE REFERENDUMA O LUSTRACIJI U HRVATSKOJ"Lustracija211.jpg


INICIJATIVA ZA POKRETANJE REFERENDUMA O LUSTRACIJI U HRVATSKOJ    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize INICIJATIVA ZA POKRETANJE REFERENDUMA O LUSTRACIJI U HRVATSKOJ to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.

Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook