Podrška Krešimiru Mišaku zaposleniku HRT-a

Potaknuti nagađanjima i glasinama da se uvaženom slobodoumnom uredniku i voditelju znanstvenih emisija na Hrvatskoj Televiziji sprema otkaz (http://direktno.hr/en/2014/direkt/17419/Na-rubu-otkaza---popularni-voditelj-Kre%C4%B9%CB%87imir-Mi%C4%B9%CB%87ak-a-HRT-ne-%C4%B9%C4%BEeli-re%C3%84%E2%80%A1i.htm), tražimo i zahtijevamo da se takva nakana spriječi u začetku zbog izvanrednih emisija koje je g. Mišak uredio, te tako doprinio razvoju slobodne znanstvene misli u Hrvatskoj i okolnim zemljama.

Mi građani Hrvatske koji plaćamo rad HRT-a plaćanjem pristojbe želimo i dalje gledati izvanredne uratke urednika Krešimira Mišaka i njegovih suradnika u emisiji "Na rubu znanosti" jer nam takve emisije otvaraju nove znanstvene vidike i daju odgovore na neodgovorena pitanja.

 
 
 
 

Darko Vujnović, udruga "Prirodna medicina"    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize Darko Vujnović, udruga "Prirodna medicina" to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook