Podrška Krešimiru Mišaku zaposleniku HRT-a

Potaknuti nagađanjima i glasinama da se uvaženom slobodoumnom uredniku i voditelju znanstvenih emisija na Hrvatskoj Televiziji sprema otkaz (http://direktno.hr/en/2014/direkt/17419/Na-rubu-otkaza---popularni-voditelj-Kre%C4%B9%CB%87imir-Mi%C4%B9%CB%87ak-a-HRT-ne-%C4%B9%C4%BEeli-re%C3%84%E2%80%A1i.htm), tražimo i zahtijevamo da se takva nakana spriječi u začetku zbog izvanrednih emisija koje je g. Mišak uredio, te tako doprinio razvoju slobodne znanstvene misli u Hrvatskoj i okolnim zemljama.

Mi građani Hrvatske koji plaćamo rad HRT-a plaćanjem pristojbe želimo i dalje gledati izvanredne uratke urednika Krešimira Mišaka i njegovih suradnika u emisiji "Na rubu znanosti" jer nam takve emisije otvaraju nove znanstvene vidike i daju odgovore na neodgovorena pitanja.

 
 
 
 

Darko Vujnović, udruga "Prirodna medicina"    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Darko Vujnović, udruga "Prirodna medicina" da preda moj potpis onima koji imaju moć po tom pitanju.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. Kako bi bili sigurni da primate naše e-mailove, molimo dodajte info@peticija24.com u svoj adresar ili popis sigurnih pošiljatelja.

Molimo uzmite u obzir da ne možete potvrditi svoj potpis odgovarajući na ovu poruku.
Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook