POTPORA dr.ZLATKU HASANBEGOVIĆU I dr.MIRU KOVAČU

Uvođenje preferencijalnog glasovanja napredak je u demokratizaciji Hrvatske koji biračima daje mogućnost da biraju a ne samo glasuju.Birači HDZ-a su izabrali one za koje vjeruju da su najbolji kandidati na listama i svojim preferencijalnim glasovima poslali jasnu poruku koje kandidate žele vidjeti u Vladi Republike Hrvatske. Ovom peticijom dajemo potporu i izbornom pobjedniku dr.Andreju Plenkoviću, koji je također dobio najviše glasova u I izbornoj jedinici, te skrečemo pozornost da se kod sastavljanja nove Vlade RH vodi računa o volji birači koju su iskazali na izborima.Slijedom toga kao i njihovog dosadašnjeg  rada u prošloj Vladi RH birači u II i IX izbornoj jedinici su kao najbolje kandidate, koji su dobili i najviše glasova, ocijenili dr.Zlatka Hasanbegovića i dr.Miru Kovača što im daje puni legitimtet i legalitet za pozicije ministara u novoj Vladi Republike Hrvatske.


ZBOR UDRUGA HRVATSKI RATNI VETERANI    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize ZBOR UDRUGA HRVATSKI RATNI VETERANI to hand over my signature to those who have power on this issue.


ILI

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Plaćeno oglašavanje

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook