POTPORA dr.ZLATKU HASANBEGOVIĆU I dr.MIRU KOVAČU

Uvođenje preferencijalnog glasovanja napredak je u demokratizaciji Hrvatske koji biračima daje mogućnost da biraju a ne samo glasuju.Birači HDZ-a su izabrali one za koje vjeruju da su najbolji kandidati na listama i svojim preferencijalnim glasovima poslali jasnu poruku koje kandidate žele vidjeti u Vladi Republike Hrvatske. Ovom peticijom dajemo potporu i izbornom pobjedniku dr.Andreju Plenkoviću, koji je također dobio najviše glasova u I izbornoj jedinici, te skrečemo pozornost da se kod sastavljanja nove Vlade RH vodi računa o volji birači koju su iskazali na izborima.Slijedom toga kao i njihovog dosadašnjeg  rada u prošloj Vladi RH birači u II i IX izbornoj jedinici su kao najbolje kandidate, koji su dobili i najviše glasova, ocijenili dr.Zlatka Hasanbegovića i dr.Miru Kovača što im daje puni legitimtet i legalitet za pozicije ministara u novoj Vladi Republike Hrvatske.


ZBOR UDRUGA HRVATSKI RATNI VETERANI    Kontaktirajte pokretača peticije

Potpišite ovu peticiju


ILI

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena na našoj stranici. Međutim, pokretač peticije vidjet će sve informacije koje pružite u ovom obrascu.

Primit ćete e-mail s poveznicom kako biste potvrdili svoj potpis. To ensure you receive our emails, please add info@peticija24.com to your address book or safe senders list.
Facebook